CELEBRITIES

Olivia Wilde, Harry Styles και Florence Pugh έφεραν το drama στο κόκκινο χαλί της Βενετίας


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2022

Olivia Wilde, Harry Styles και Florence Pugh έφεραν το drama στο κόκκινο χαλί της Βενετίας
Getty/Ideal Image
Το cast του Don't Worry Darling εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, αλλά κανείς δεν νοιάστηκε τόσο για τα looks τους, όσο για το gossip γύρω από την ταινία τους

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται σε εξέλιξη και τα φώτα της 6ης μέρας στάφηκαν στο cast της ταινίας Don't Worry Darling που έκανε πρεμιέρα. Και όχι άδικα αφού την ταινία σκηνοθετεί η Olivia Wilde η οποία και πρωταγωνιστεί στο πλευρό του συντρόφου της Harry Styles αλλά και των Gemma Chan, Sydney Chandler, Chris Pine και Nick Kroll.

Όχι μόνο κοινό και κριτικοί ανέμεναν την πρεμιέρα του ψυχολογικού θρίλερ, αλλά και την κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο κόκκινο χαλί, την ώρα που η προσωπική τους ζωή και όλο το drama που φαίνεται να εκτυλίχθηκε στα παρασκήνια της ταινίας ανάμεσα σε αυτούς και την πρωταγωνίστρια Florence Pugh, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό.

H πάντα εντυπωσιακή Florence Pugh εμφανίστηκε με μαύρη διάφανη τουαλέτα με αστραφτερές λεπτομέρειες Valentino FW22 Couture που αποκάλυπτε τους ώμους μέσα από δύο puffy sleeves. Την iconic εμφάνιση ολοκήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με φτερά και διαμαντένια κοσμήματα.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Jenny.Gr
Splash News/Ideal Image

Wilde και Styles φορούσαν αμφότεροι δημιουργίες του οίκου Gucci. Eκείνη ένα φωτεινό κίτρινο gown με βαθύ ντεκολτέ, στολισμένο με κρύσταλλα και φτερά στο τελείωμα. Εκείνος, ένα σκούρο μπλε κοστούμι με έντονους ώμους και πουκάμισο με statement γιακά που τραβούσε τα βλέμματα με την 70s αισθητική του.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

H Olivia Wilde πρόσφατα πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Πρώτα ο χωρισμός της με τον Jason Sudeikis, ύστερα η καριέρα της και οι δύο ταινίες που σκηνοθέτησε και φυσικά η σχέση και συνεργασία της με τον Harry Styles.

Τίποτα όμως δεν έχει συζητηθεί τελευταία όσο οι φήμες, τα σενάρια και όλο το πραγματικά πλούσιο gossip γύρω από το τι τελικά συνέβη στα γυρίσματα του Don't Worry Darling, που έκανε την Pugh να μην προμοτάρει με κανέναν τρόπο την ταινία (πέρα από την εμφάνισή της στη Βενετία), να μη συμμετέχει στο panel του Φεστιβάλ με το υπόλοιπο crew και να μην ανταλλάξει καν βλέμματα με την Wilde καθόλη τη συνύπαρξή τους στο κόκκινο χαλί και στην αίθουσα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αρχή του δράματος. Τουλάχιστον οι λαμπερές στιλιστικές τους επιλογές στο red carpet ήταν ένας κάποιος αντιπερισπασμός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.