ΣΤΙΛ

Η Bella Hadid φόρεσε το τέλειο combo φούστας-μπότας που θα αντιγράψουμε αυτό το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2022

Η Bella Hadid φόρεσε το τέλειο combo φούστας-μπότας που θα αντιγράψουμε αυτό το φθινόπωρο
Splash News
Η Bella Hadid μόλις μας έδειξε το τέλειο φθινοπωρινό σύνολο

Η Bella Hadid είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες celebrities στο γραφείο -και γενικά, εντάξει. Ως supermodel, φιλάνθρωπος και It-girl, μας απασχολεί είτε επειδή έκλεισε ένα μεγάλο fashion show στην εβδομάδα μόδας είτε επειδή εμφανίστηκε με ένα στιλάτο outfits στους δρόμους της Νέας Υόρκης, είτε επειδή ανοίγει κι άλλο τη συζήτηση για την ψυχική υγεία.

Μόνο αυτή τη σεζόν την είδαμε με παγιέτες στον Tom Ford, με minimal στιλ στον Jil Sander και μεταμορφώθηκε σε goth νύφη με μοβ πέπλο στον οίκο Versace. Τα off duty looks της όμως είναι εξίσου ενδιαφέροντα για εμάς που θαυμάζουμε το στιλ της.

Jenny.Gr
Splash News

Υπάρχει ένας συνδυασμός στον οποίο η Hadid έχει βασιστεί αυτό το φθινόπωρο για ασυναγώνιστα κομψές εμφανίσεις: midi φούστες και μπότες μέχρι το γόνατο. Πρόσφατα την είδαμε με κομψή σουέντ φούστα και tan μπότες με τετράγωνη μύτη, καθώς και ένα total khaki look με απλή φούστα ένα trendy bomber και μαύρες knee high boots.

Jenny.Gr
Splash News

Δροσερή, κομψή και ταυτόχρονα συγκρατημένη, η Hadid έχει δημιουργήσει το απόλυτο φθινοπωρινό look. Είναι ευέλικτο καθώς αποτελείται από key items που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας ή αν δεν υπάρχουν, αξίζουν να επενδύσετε.

Ευτυχώς για εμάς, είναι πολύ εύκολο να αντιγράψουμε την outfit formula της Bella, με μια πληθώρα από μπότες μέχρι το γόνατο και midi φούστες που υπάρχουν στις φθινοπωρινές/χειμερινές συλλογές των αγαπημένων μας high street και επώνυμων brands.

Δείτε τις δικές μας επιλογές:

Jenny.Gr

COS

Jenny.Gr

H&M

Jenny.Gr

M&S

Jenny.Gr

TSAKIRIS MALLAS

Jenny.Gr

KALOGIROU

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.