ΣΤΙΛ

Brit Awards 2023: Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Brit Awards 2023: Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks
Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν για το στιλ τους

Oι πιο λαμπεροί stars της βρετανικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των BRIT Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στο "The O2 Arena" του Λονδίνου.

Όταν ανάμεσα στους υποψηφίους και λαμπερούς καλεσμένους βρίσκεται ένας Harry Styles με Nina Ricci κοστούμι, τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπάρχει red carpet look που να μπορεί να τον ξεπεράσει! Τo κόκκινο χαλί των Βrits φημίζεται για τις fancy εμφανίσεις με τολμηρή pop διάθεση, που συχνά αγγίζουν το όριο του κιτς αλλά κάποιες εμφανίσεις πραγματικά ξεχώρισαν, μαζί φυσικά με του Styles.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον Harry Styles, ο οποίος επέλεξε ένα κοστούμι Nina Ricci με ένα flower τσόκερ. Κατέκτησε και τις 4 κατηγορίες που ήταν υποψήφιος και ξελόγιασε τα πλήθη.

Η Lizzo ήταν επίσης ανάμεσα στις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, η οποία φόρεσε ένα custom φόρεμα του σχεδιαστή Robert Wun, που είχε ένα εντυπωσιακό crystalised σχέδιο με βολάν.

H Jodie Turner Smith επέλεξε ασημί φόρεμα Ζuhair Murad.

Ο Sam Smith εμφανίστηκε με volume vinyl ολόσωμη φόρμα από τον οίκο Harri.

Η Jessie J σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με ένα ροζ σύνολο Mae Cassidy.

Η Shania Twain με κίτρινη maxi φόρεμα Saint Laurent. H τραγουδίστρια που φέτος κάνει δυναμικό comeback επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με κοσμήματα Messika.

Η Salma Hayek με motorbike look.

Η Leigh-Ann Pinnock με hoodie dress σε sunset χρώμα, Alberta Ferretti.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.