ΣΤΙΛ

Ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο για τα γιορτινά καλέσματα; Δες το σικ σακάκι της Κέιτ Μίντλετον


Μάγκυ Πετροπούλου

9 Δεκεμβρίου 2023

Ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο για τα γιορτινά καλέσματα; Δες το σικ σακάκι της Κέιτ Μίντλετον
Σε ποιο brand ανήκει και πόσο κοστίζει

Η Κέιτ Μίντλετον δίκαια θεωρείται stylish icon αφού η αλήθεια είναι πως πάντα καταφέρνει να κλέψει όλες τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

Τις βλέπουμε, τις αποκωδικοποιούμε και κατόπιν σου τις παρουσιάζουμε σε περίπτωση που θες να τις αντιγράψεις ή χρειάζεσαι μια παραπάνω έμπνευση για ένα event.

Και αυτή τη φορά κατάφερε να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν εμφανίστηκε στο βίντεο -πρόμο της ετήσιας εκπομπής Royal Carols: Together at Christmas του ITV που θα μεταδοθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων.

«Ελάτε μαζί μας αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων για την ξεχωριστή τελετή με τα κάλαντα, καθώς λέμε ένα ολόψυχο ευχαριστώ σε όλους όσοι υποστηρίζουν τα νεότερα μέλη της κοινότητάς μας κατά τη διάρκεια των σκληρών πρώιμων ετών», ήταν τα λόγια της (δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο).

Το σακάκι

Για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή διάλεξε και ένα υπέροχο κομμάτι και συγκεκριμένα ένα luxury λευκό σακάκι, με γιακά, τσέπες και διακοσμημένο με πέρλες και παγιέτες.

Το item αυτό αν θες να το αποκτήσεις, είναι από το Self-Portrait και κοστίζει 475 ευρώ.

Δες παρακάτω φωτογραφίες του...

Μα δεν έιναι τέλειο συνδυασμένο και με τζιν;

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.