ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τo μεγαλύτερο Nike store στην Ευρώπη βρίσκεται στη Γλυφάδα


25 Απριλίου 2013

NIKE1.jpg

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο NIKE store στη Γλυφάδα και ζήστε την απόλυτη NIKE εμπειρία.

Το ιστορικό κατάστημα NIKE της Γλυφάδας που από το 1992 αποτελεί το πρώτο κατάστημα στην Ευρώπη, επαναλειτουργεί, ριζικά ανακαινισμένο και σε πιο μεγάλο χώρο (1.000m2), αποτελώντας πλέον το μεγαλύτερο ΝΙΚΕ store στην Ευρώπη. Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος, προσαρμοσμένη στην αισθητική των ΝΙΚΕ stores παγκοσμίως, εμπνέει τον επισκέπτη και τον προσκαλεί στο φιλόξενο περιβάλλον του, με στόχο να τον εισάγει στις μοναδικές υπηρεσίες που μπορεί να του προσφέρει.

Με έμφαση στο ποδόσφαιρο και το τρέξιμο, το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικά τμήματα με τεράστια ποικιλία επιλογών σε ένδυση ή υπόδηση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Το εντυπωσιακό τμήμα ποδοσφαίρου του καταστήματος, το οποίο αποτελεί προσομοίωση ποδοσφαιρικού γηπέδου, παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένης φανέλας ή ποδοσφαιρικών παπουτσιών με τα αρχικά τους ή το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί και το Nike Boot Steamer, που αποδίδει στο ποδοσφαιρικό παπούτσι που επιλέγει ο επισκέπτης, την ακριβή φόρμα του ποδιού του, καθιστώντας το σαν να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον. Το ανακαινισμένο κατάστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων λατρεύουν τον αθλητισμό και αναζητούν αθλητικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Επισκεφθείτε κι εσείς το ανακαινισμένο κατάστημα της NIKE, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, στη Γλυφάδα και ζήστε από κοντά τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει!