ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο πιο stylish τρόπος για να κάνουμε το τρέξιμο πιο ευχάριστο


MMEINTANI

8 Σεπτεμβρίου 2016

NEW.jpg

Η σημασία της άσκησης στη ζωή μας είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο, λίγες όμως από εμάς έχουμε το κουράγιο ή τη θέληση να βάλουμε ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής στην καθημερινότητά μας. Με τα πολλαπλά οφέλη που μας χαρίζει - αξίζει μόνο και μόνο για τις ενδορφίνες που παράγει ο οργανισμός μας μετά από ένα καλό training session, ακόμα και η πιο απλή μορφή εκγύμνασης, δηλαδή το τρέξιμο, αξίζει να υπάρχει στο πρόγραμμά μας. Αυτό φυσικά είναι πολύ εύκολο στα λόγια, στην πράξη όμως συνήθως χρειαζόμαστε και ένα καλό κίνητρο για να μας ωθήσει να πάρουμε τους… δρόμους.

PBX_P

Εδώ έρχεται η adidas με το νέο PureBOOST X, ένα μοναδικό παπούτσι running φτιαγμένο από γυναίκες μόνο για γυναίκες που μας τονώνει τη διάθεση, όχι μόνο επειδή μας προσφέρει άνεση αλλά και γιατί είναι το πιο κομψό αθλητικό παπούτσι που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε. Δεν το λέω τυχαία, αφού η κατασκευή του έχει βασιστεί σε πολυετή έρευνα και δοκιμές με γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με το αποτέλεσμα να είναι πέρα από πρακτικό και ιδιαίτερα κομψό, με λεπτό σχήμα που αγκαλιάζει και κολακεύει το πόδι. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν σας απασχολεί το πώς δείχνετε όταν κάνετε γυμναστική, γυναίκες είμαστε και καταλαβαινόμαστε. Ένα παπούτσι running λοιπόν που έχει σχεδιαστεί με εμάς, το γυναικείο φύλο, στο επίκεντρο, μόνο απαραίτητο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε για τις προπονήσεις μας.

hytyrt

Με προσαρμοζόμενη καμάρα και ένα σύστημα κορδονιών που αγκαλιάζουν το πόδι και χαρίζουν μοναδική υποστήριξη, προσαρμόζεται εύκολα στα χαρακτηριστικά των ποδιών μας για να μας προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Το επάνω μέρος διαθέτει ειδική ελαστική πλέξη που μας χαρίζει ένα μοντέρνο look ενώ παράλληλα επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Το PureBOOST X διαθέτει επίσης την καινοτόμα ενδιάμεση σόλα BOOST σε όλο το μήκος, φτιαγμένη από χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™, που εξασφαλίζει μέγιστη επιστροφή ενέργειας σε κάθε μας βήμα, ενώ η εξωτερική σόλα Stretch Web χαρίζει ευελιξία και διευκολύνει τη φυσική κίνηση του πέλματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, Με λίγα λόγια, ένα high fashion running παπούτσι που μας χαρίζει στιλ και πρακτικότητα ταυτόχρονα – τι άλλο να ζητήσουμε;

coverr

Θα το βρείτε σε όλα τα adidas Stores και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε απίθανες χρωματικές αποχρώσεις (έχω ήδη ξεχωρίσει το Ray Red που θεωρώ κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου, εντός και εκτός γυμναστηρίου). Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.