ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το καθημερινό τρέξιμο αποκτά στιλ και άνεση


28 Νοεμβρίου 2016

dsc-1155-rectangle-1600-1.jpg

Εδώ, ο Takahashi εξηγεί την πνευματική φύση του τρεξίματος και τη φιλοσοφία του Gyakusou από την αρχή:

Το τρέξιμο είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για μένα. Είναι λογικό να δημιουργώ ρούχα και παπούτσια που με βοηθούν στο τρέξιμο, στο οποίο αφιερώνω χρόνο καθημερινά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ανέκαθεν είχα μια έντονη επιθυμία να εκφράζω τα συναισθήματά μου μέσα από τα ρούχα. Αντί να ενσωματώσω την ιδέα του διαλογισμού που εμπεριέχει το τρέξιμο στη συλλογή Gyakusou, σκέφτομαι πώς θα κάνω το καθημερινό τρέξιμο πιο άνετο. Για παράδειγμα, αυτοί στους οποίους αρέσει η μόδα μπορεί να εμπνευστούν τρέχοντας φορώντας Gyakusou.

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους για τη συλλογή Gyakusou είναι να αλλάξει η εμφάνιση των δρομέων, με ήπια χρώματα που συνδυάζονται άρτια με το αστικό τοπίο. Ήθελα να συνεργαστώ με τη Nike για τα ρούχα της σειράς για τρέξιμο για να αποδώσω τη δική μου αισθητική στο design με τη λειτουργικότητα και την τεχνολογία design της Nike.

Από την αρχή, δημιούργησα τη χρωματική παλέτα της συλλογής Gyakusou έτσι, ώστε να συνδυάσω τόσο το αστικό όσο και το φυσικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας ουδέτερα χρώματα. Σκόπιμα περιλαμβάνω γήινες αποχρώσεις και τα παραδοσιακά χρώματα της Ιαπωνίας. Μόνο αυτήν τη σεζόν έχω συμπεριλάβει στην παλέτα χρώματα που δημιουργούν αντίθεση.

Η δομή στις τσέπες της σειράς Gyakusou είναι σχεδόν ίδια από την αρχή. Οι τσέπες προορίζονται για να φυλάσσουν κέρματα, κλειδιά και ένα κινητό τηλέφωνο ξεχωριστά, ώστε να μην προκαλείται θόρυβος και να μπορεί αυτός που φοράει τα ρούχα να τα βρίσκει εύκολα. Σε αυτήν τη συλλογή, έχω συμπεριλάβει το νέο φερμουάρ Quickburst® και αφαιρούμενα μανίκια για τους δρομείς που μπορεί να αντιμετωπίσουν μεταβολές στη θερμοκρασία. Σε συνεργασία με την ομάδα NikeLab, σχεδίασα μια σχισμή που επιτρέπει το δίπλωμα του ρούχου και το μάζεμά του χωρίς να πιάνει χώρο αφού το βγάλετε.

Η λέξη Gyakusou κυριολεκτικά σημαίνει «τρέξιμο προς τα πίσω» κάτι που μου αρέσει πραγματικά να κάνω στο πάρκο. Δεν έχω πάντα στόχο, για παράδειγμα, να προπονηθώ για έναν αγώνα, αλλά το τρέξιμο έχει γίνει σταθερά κομμάτι της καθημερινότητάς μου, όπως και σε όλους.

Απλώς θέλω να συνεχίσω να τρέχω.

Η συλλογή NikeLab Gyakusou είναι διαθέσιμη από τις 10 Νοεμβρίου στο nike.com/nikelab και σε επιλεγμένα καταστήματα NikeLab.

Δείτε τη συλλογή εδώ:
http://www.nike.com/gr/el_gr/c/nikelab

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.