ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Βρήκαμε τα no1 leggings για το 2019


5 Οκτωβρίου 2018

baya-article-humanoid.jpg

Μπήκαμε ήδη στο Φθινόπωρο, και η επαναφορά στην καθημερινότητα μας έχει θυμίσει για τα καλά τους πολλαπλούς μας ρόλους. Εργαζόμενες, μητέρες, σύντροφοι, δυναμικές και αυτόνομες, κατά κοινή ομολογία αγγίζουμε τα όρια της βιονικής γυναίκας. Μιας γυναίκας που ό,τι και αν κάνει θέλει να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της. Να κινείται άνετα άλλα να μην στερείται από την εμφάνισή της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ευτυχώς φέτος η νέα τάση της σεζόν έρχεται να καλύψει το κενό αυτό, και να μας χαρίσει την ελευθερία να ζήσουμε σύμφωνα με τους δικούς μας κανόνες στις στυλιστικές μας επιλογές.

Από το πρωί μέχρι και το βράδυ, από τα ψώνια της ημέρας μέχρι και τον γρήγορο καφέ με τις φίλες μας, από το γραφείο – γιατί όχι – έως και το γυμναστήριο, η σύγχρονη γυναίκα αυτό το χειμώνα έχει τη δική της συλλογή, τη HUMANOID collection της BAYA.FIT.

Όλη η νέα συλλογή έχει ως επίκεντρο της την άνεση και την θηλυκότητα. Άλλωστε η φιλοσοφία της BAYA.FIT είναι ξεκάθαρη, ΒΕ AS YOU ARE, χωρίς κανένα περιορισμό, αρκεί να αισθάνεσαι άνετα και ο εαυτός σου!

Όμορφη, υγιής, ευφυής, ισχυρή, ευαίσθητη, συνειδητοποιημένη, ασυμβίβαστη, σίγουρη για τον εαυτό της και πάνω από όλα πραγματική, η γυναίκα της BAYA.FIT ισορροπεί με επιτυχία τους πολλαπλούς ρόλους της και τις καθημερινές προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη. Δεν κάνει εκπτώσεις στη θηλυκότητα της και γνωρίζει πως να κατακτήσει κάθε της στόχο.

Απόλυτη όπως το μαύρο και το άσπρο, επανεφευρίσκει τον εαυτό της και διαγράφει τη δική της πορεία. Η γυναίκα HUMANΟΙD ξέρει πως κάθε εμπόδιο είναι ακόμη μια πρόκληση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα metal monochrome patterns, λατρέψαμε την ελευθερία του mix and match των hoodies και των track pants set, τα biker shorts to No.1 trend της σεζόν, ενώ τα colorful prints της σεζόν, κέρδισαν την προσοχή μας, όπως πιστεύουμε θα κερδίσουν και τη δική σου.

Δες τα αγαπημένα μας:

Δες εδώ το CYBER RACER SET

Δες εδώ το SUPERHERO PLACEMENT PRINT SET

Δες εδώ το LONG COLLEGE HOODIE και το DAZZLE TWICE MESH LEGGINGS"

Δες εδώ το SPORT DRAPE TOP και το GLOBETROTTER SET

Ανακαλύψτε τον κόσμο της BAYA:

Website: https://baya.fit

Facebook: @BAYA.FIT

Instagram: @baya.fit

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.