ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Βlack Friday στο ολοκαίνουργιο e-shop της Tommy Hilfiger tommy.com


28 Νοεμβρίου 2019

Βlack Friday στο ολοκαίνουργιο e-shop της Tommy Hilfiger tommy.com

Η «Μαύρη Παρασκευή» κερδίζει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο των online αγορών. Αναγνωρισμένα brands και πολυκαταστήματα έχουν ήδη προετοιμαστεί ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους διαδικτυακούς πελάτες τους.

Το ολοκαίνουργιο e-shop της Tommy Hilfiger tommy.com δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο φημισμένη Παρασκευή του χρόνου. 

Συμμετέχει στη «Μαύρη Παρασκευή» με προσφορές που φτάνουν έως 30%. Έτσι, για τις 29 και 30 Νοεμβρίου αλλά και για την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, οι φίλοι και οι fan της Tommy Hilfiger, μπορούν να αγοράσουν όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια και στο tommy.com και να επωφεληθούν από τις προσφορές των ημερών.

jenny.gr

Μέσω της νέας πλατφόρμας tommy.com, έχετε πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων των συλλογών TOMMY HILFIGER, που περιλαμβάνει τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή TOMMY HILFIGER, τη συλλογή TOMMY SPORT, τη συλλογή TOMMY JEANS καθώς και τις συλλογές Footwear & Accessories. Επίσης, είναι διαθέσιμες και οι capsule συλλογές: η TommyXZendaya, σχεδιασμένη από κοινού με την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, η TommyXLewis, σχεδιασμένη από κοινού με τον επί 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton καθώς και η συλλογή TommyXMercedes.

Μπείτε στο tommy.com, επιλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια αλλά και αυτά που θέλετε να προσφέρετε στους φίλους σας ενόψει των γιορτών και επωφεληθείτε από τις προσφορές που φτάνουν έως 30%. Ένα τριήμερο Tommy Hilfiger προσφορών έρχεται για να μας βάλει στον κόσμο του διάσημου All American Classic brand. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.