ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Leni Klum έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ανοίγοντας την Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιανουαρίου 2021

Η Leni Klum έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ανοίγοντας την Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου

Μετά την κοινή φωτογράφιση για το τεύχος Ιανουαρίου της Vogue Germany, στην οποία το super model Heidi Klum φωτογραφήθηκε με τη μεγαλύτερη κόρη της, Leni Klum, τώρα φαίνεται ότι η κόρη της είναι έτοιμη να ξεκινήσει να κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο του modeling. Άλλωστε, το κοινό τους εξώφυλλο σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο της Leni στον μαγικό κόσμο της μόδας.

Και τι έρχεται μετά για την όμορφη Leni; Mα φυσικά το ντεμπούτο της στο runway. H πανέμορφη νεαρή κοπέλα μόλις περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα και ήταν εκείνη που άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου. Και μπορεί να μην υπήρχε κοινό, όμως η χάρη και η αυτοπεποίθησή της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Φαίνεται ότι κληρονόμησε το ταλέντο στις πόζες από τη μητέρα της. Ακολουθώντας τα βήματα της Heidi, η Leni άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου στις 20 Ιανουαρίου, (η οποία παρέμεινε ως επί το πλείστο ψηφιακή εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού), παρουσιάζοντας 25 ρούχα από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Γερμανίας - συμπεριλαμβανομένων των Kaviar Gauche, Michael Sontag και Lala Berlin . Ένα από τα σύνολα που φορούσε η Leni σχεδιάστηκε από την Esther Perbrandt, η οποία πρωταγωνίστησε στη σεζόν 1 του fashion reality show της Heidi, Making The Cut.

Η Leni έκανε το ντεμπούτο της στο modeling όπως είπαμε τον περασμένο Δεκέμβριο στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου 2021 της Vogue Germany μαζί με τη μαμά της. Στη φωτογραφία του εξωφύλλου, το ντουέτο της μητέρας-κόρης φορά πολύχρωμα κουστούμια, ενώ ποζάρουν ξυπόλυτες και χαμογελαστές.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.