ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Zendaya και ο Valentino δίνουν «rendez-vous» στους δρόμους του Παρισιού


Μάρθα Κουμπάνη

18 Φεβρουαρίου 2022

H Zendaya και ο Valentino δίνουν «rendez-vous» στους δρόμους του Παρισιού
Valentino
H Zendaya και ο οίκος Valentino δίνουν «rendez-vous» στους δρόμους του Παρισιού

Ο οίκος Valentino και ο creative director Pierpaolo Piccioli, επιστράτευσαν το fashion icon της χρονιάς aka Zendaya για την νέα του καμπάνια με τίτλο Rendez-vous. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποδεικνύουν ότι πολύ καλά έκανε.

Από τότε που έγινε παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου τον Δεκέμβριο του 2020, η Zendaya έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις Valentino και έχει φορέσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks με την υπογραφή του.

H νεαρή star και πρωταγωνίστρια τoυ Euphoria, μοιάζει πλέον να βρίσκεται στο φυσικό της στοιχείο όταν φοράει δημιουργίες Haute Couture, ακόμα κι αν τις φοράει για να περπατήσει -όπως πάντα- αγέρωχη στους δρόμους του Παρισιού.

To αποτέλεσμα είναι μοναδικά φρέσκο, όπως και η ίδια. Για την καμπάνια της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ο Piccioli έκλεισε την αγορά του Carreau du Temple μαζί με όλα τα γειτονικά καφέ και εστιατόρια και τον φωτογράφο Μichael Βailey Gates που κατάφερε να απαθανατίσει το upbeat mood της συλλογής αλλά και την προσωπικότητα της μούσας του Valentino.

Η μελωδία του "Crystalised" των The XX παίζει ως soundtrack την ώρα που εκείνη περπατά και αλληλεπιδρά με τους διάφορους ανθρώπους που συναντά. Ο ίδιος ο Piccioli κάνει ένα cameo, όπως επίσης και ο στιλίστας της Law Roach.

Oρισμένες λήψεις γυρίστηκαν στα στούντιο Warner Bros στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.