UPDATE #NOW

Η Zendaya πρωταγωνιστεί στην πιο fun διαφήμιση για το Super Bowl και πουλάει κοχύλια


Κλέλια Φατούρου

10 Φεβρουαρίου 2022

Η Zendaya πρωταγωνιστεί στην πιο fun διαφήμιση για το Super Bowl και πουλάει κοχύλια
Η νέα διαφήμιση του Super Bowl περιλαμβάνει Zendaya με κοχύλια και θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή

Το Super Bowl του 2022 έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις διαφημίσεις που φιλοξενούν τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Μετά τη Scarlett Johannson και τον σύζυγό της, σειρά έχει η Zendaya στην ακρογιαλιά.

Η πρωταγωνίστρια του Euphoria έγινε Sally και πουλάει κοχύλια στην παραλία. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Andre "3000" Benjamin έχει αναλάβει την αφήγηση, αν και το μόνο που ακούς είναι το γράμμα σίγμα μέσα από έναν γλωσσοδέτη.

Στην πραγματικότητα, η νέα προσθήκη στο Super Bowl διαφημίζει το Squarespace, τον χώρο όπου μπορείς να δημιουργήσεις (και να πουλήσεις) ό,τι θες online, δημιουργώντας το δικό σου brand. Η νεαρή Sally βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά από αυτό το επιχειρηματικό βήμα αν και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι εναλλαγές στα outfits της Zendaya, που μοιάζει με γοργόνα στη μέση του χειμώνα.

Τη σκηνοθεσία του σποτ έχει αναλάβει ο Edgar Wright, ο οποίος χρησιμοποιούσε καιρό το Squarespace και ενθουσιάστηκε που συνεργάστηκε με τους δύο celebrities. Όσο για τη Zendaya; «Ήταν συνολικά μία καλή εμπειρία. Απόλαυσα τη συνεργασία μου με τον Edgar και θαυμάζω τη δουλειά του. Είναι γλυκύτατος από κοντά. Η τοποθεσία ήταν πανέμορφη, χαλαρωτική και δημιουργούσε πολύ καλή ενέργεια».

TAGS