UPDATE #NOW

Το ζευγάρι Scarlett Johansson & Colin Jost πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική διαφήμιση για το Super Bowl


Κλέλια Φατούρου

7 Φεβρουαρίου 2022

Το ζευγάρι Scarlett Johansson & Colin Jost πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική διαφήμιση για το Super Bowl
Η διαφήμιση για το Super Bowl έφερε κοντά το ζευγάρι και επαγγελματικά, αναδεικνύοντας την απολαυστική κωμική πλευρά τους.

Το Super Bowl μας έχει συνηθίσει σε έξυπνες διαφημίσεις, με πρωταγωνιστές τους A-listers του Hollywood.

Αυτήν τη φορά, η Scarlett Johansson συναντά τον κωμικό και παρουσιαστή στο SNL, αλλά και σύζυγό της, Colin Jost στο νέο spot που γίνεται για λογαριασμό της Amazon και της Alexa. Πώς θα ήταν η ζωή μας, αν η συσκευή της Amazon μπορούσε να διαβάσει τη σκέψη μας αντί να της δίνουμε εμείς εντολές;

Το ζευγάρι υποδύεται τον εαυτό του σε ένα διαφημιστικό 60 δευτερολέπτων, όπου βλέπουμε πώς θα ήταν η σχέση τους αν η φωνή της Alexa έλεγε δυνατά όσα σκέφτονταν: ότι η Scarlett έχει δυσάρεστη αναπνοή το πρωί ή ότι ο άντρας της προτιμά να σκηνοθετήσει τον θάνατό του από το να δει το θεατρικό της.

«Υπάρχει κάτι καλό στο ότι δεν τους έχουμε δει ποτέ να συνεργάζονται σε κάτι. Έχει αυτό το στοιχείο του μυστηρίου. Πώς θα είναι μαζί;», αναρωτήθηκε η αντιπρόεδρος της Amazon, Claudine Cheever.

Αποκάλυψε ότι οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν ενεργά στο γράψιμο των αστείων τους και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό (και τόσο χαριτωμένο). Να πούμε ωστόσο ότι έχουν συνεργαστεί ξανά, στο Saturday Night Live, στο επεισόδιο που ήταν οικοδέσποινα η Johansson -και στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (και το δεύτερο για τη Scarlett) τον Αύγουστο του 2021.

Το σποτ θα παίξει την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, στο διάλειμμα του Super Bowl.