ΣΤΙΛ FASHION NEWS

ZoeK: Το ελληνικό fashion brand της Ζωής Κέρος έρχεται στο attica Golden Hall και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με unique jackets


JTeam

14 Μαρτίου 2022

ZoeK: Το ελληνικό fashion brand της Ζωής Κέρος έρχεται στο attica Golden Hall και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με unique jackets
Έως τις 9 Απριλίου, το brand ZoeK θα βρίσκεται σε μία ξεχωριστή pop up γωνιά του attica Golden Hall

Η Ζωή Κέρος έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μιλάνο, έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη όπου υπήρξε μέλος της ομάδας Business Development στην Brooks Brothers Company, ενώ έχει εργαστεί ως buyer στα attica Department Stores.

Jenny.Gr

Η μόδα της αρέσει από πάντα - έχοντας, όμως, περάσει χρόνια στις μητροπόλεις του αυθεντικού street style, το ενδιαφέρον αυτό καλλιεργήθηκε ακόμη περισσότερο. Αντλώντας έμπνευση λοιπόν από το street style, ίδρυσε το brand ZoeK.

Τώρα, το brand με έδρα την Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη έρχεται σε ένα ξεχωριστό pop up corner του attica Golden Hall, όπου θα βρίσκεται έως τις 9 Απριλίου. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα fashion items του brand, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή και φυσικά να αποκτήσουν το δικό τους ZoeK jacket που ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση. Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από everyday items, όπως την hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από το design team του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος.

Jenny.Gr

Ακριβώς όπως και η σχεδιάστρια, το brand ZoeK χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικο αέρα, νεανικό ενθουσιασμό και ενέργεια. Το iconic ZoeK jacket ισορροπεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη ροκ διάθεση, τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, το δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα. Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.