ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα MOTHERCARE σε μια αποκλειστική συνεργασία με τη Τζένη Μπαλατσινού παρουσιάζουν τη συλλογή Pom & Jenny


JTeam

24 Μαΐου 2022

Τα MOTHERCARE σε μια αποκλειστική συνεργασία με τη Τζένη Μπαλατσινού παρουσιάζουν τη συλλογή Pom & Jenny
Pom & Jenny - Happy lucky baby wardrobe ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022: Μια σύγχρονη συλλογή, χαρούμενων κι αξιολάτρευτων βρεφικών και νηπιακών ρούχων “άνθισε” μόλις στα MOTHERCARE, με σύμβολο ένα φρεσκοκομμένο ρόδι (pom) ως “γούρι” καλοτυχίας, υγείας, γενναιοδωρίας κι αφθονίας με τη σχεδιαστική επιμέλεια και υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Η συλλογή Pom & Jenny έρχεται να αγκαλιάσει τα μωράκια 0-24 μηνών με απαλότητα και ανεπιτήδευτο στυλ, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας εποχής για απλότητα, ηρεμία, πρακτικότητα και αληθινή χαρά.

Η συλλογή Pom & Jenny ενθαρρύνουν τα μωράκια να είναι απλώς μωράκια: ανέμελα, άνετα και χαριτωμένα, να ακτινοβολούν χαρά, ζωή κι ενέργεια!

Χωρίς τα ‘μωρουδιακά’ κλισέ της fast ‘μόδας’, η συλλογή Pom & Jenny απελευθερώνει τα μωρά και τους γονείς από στερεοτυπικές ‘μπεμπε’ τάσεις και look. Αποτελείται από απλές συνθέσεις και λιτή φόρμα και σχεδιασμό, με μαλακά ευκολοφόρετα υφάσματα και χαριτωμένα unisex ‘capsule’ στοιχεία σε απαλά χρώματα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά απ’ όλα τα μωρά, ανεξαρτήτως φύλου και περίστασης, ενώ περιλαμβάνονται και ρούχα για πιο ‘επίσημες’ στιγμές για κοριτσάκια και αγοράκια.

Jenny.Gr

Η συνεργασία της mothercare με τη Τζένη Μπαλατσινού, ως έμπειρη μαμά 4 παιδιών, βασίζεται σε κοινές αξίες όπως η φροντίδα, η αυθεντικότητα, η απλότητα, η έλλειψη επιτήδευσης και η ευγνωμοσύνη για τις καθημερινές χαρές. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, είναι η συλλογή Pom & Jenny, η οποία δεν θα μπορούσε να ‘έρθει στον κόσμο’ πιο κατάλληλη στιγμή, τώρα που όσο ποτέ αναζητούμε αγάπη, αλήθεια, φροντίδα, κι απλότητα. Το φρεσκοκομμένο ρόδι των Pom & Jenny είναι για κάθε μωρό το πιο ζουμερό καλωσόρισμα στον κόσμο, ένα ιδανικό δώρο γεμάτο αγάπη και θετική σκέψη για μια νέα αρχή, αυτήν την Άνοιξη...

Ακολουθήστε το επίσημο account Pom & Jenny στο Instagram. #pomandjenny


Η συλλογή θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Mothercare από τις 27 Μαΐου ενώ ήδη μπορείτε να την αποκτήσετε από το e shop