ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Emily Ratajkowski έβαλε 3 TikTok trends σε μια εμφάνιση


JTeam

26 Νοεμβρίου 2022

Η Emily Ratajkowski έβαλε 3 TikTok trends σε μια εμφάνιση
splashnews.com
Όσο να πεις η EmRata είναι μια influencer και κάθε της εμφάνιση προκαλεί συζητήσεις γύρω από το εκάστοτε outfit της!

Η Emily Ratajkowski, το πασίγνωστο μοντέλο, έχει πει επανειλημμένως ότι της αρέσει να παρακολουθεί βιντεάκια στο TikTok. Μια ώρα την ημέρα είναι αρκετή για να τη βοηθήσει να χαλαρώσει.

«Το TikTok δεν σου δίνει την αίσθηση των κλασικών social media», είπε πρόσφατα στην British Vogue. «Είναι αστείο και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα για τους ανθρώπους γύρω μου».

Εκτός βέβαια από το να είναι μια φανατική θεατής, το πανέμορφο μοντέλο ανεβάζει αρκετά συχνά βιντεάκια με τον εαυτό της στην πλατφόρμα.

Στην μια ώρα λοιπόν που περνά στην πλατφόρμα κάθε ημέρα, σίγουρα μπαίνει στον λογαριασμό For You, που βρίθει από fashion trends! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που εθεάθει να φορά τις πιο πρόσφατες τάσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η EmRata έχει αναφέρει ότι έχει μάθει πολλά από την πλατφόρμα, η οποία χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον από την Gen Z.

Αυτή τη φορά η κάμερα την έπιασε να βγάζει τον λατρεμένο της σκύλο, Colombo, για μια μεσημεριανή βόλτα και να φοράει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία trends του TikTok σε ένα outfit!

Το πρώτο trend είναι η denim μακριά φούστα, το δεύτερο οι καουμπόικες μπότες και το τρίτο είναι το κοντό και μερικώς αποκαλυπτικό ζακετάκι.

Πώς σας φαίνεται σαν μια ολοκληρωμένη πρόταση; Θα το τολμούσατε;

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.