ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gucci: Ποιος θα είναι ο επόμενος creative director του οίκου;


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Gucci: Ποιος θα είναι ο επόμενος creative director του οίκου;
splashnews.com
«Ποιoς θα είναι απόψε ο τυχερός, στο Λαύριο γίνεται χορός» και στο Twitter μαντεύουν τον επόμενο creative director του οίκου Gucci

Aγαπημένο quiz του Twitter αυτόν τον καιρό είναι το «Ποιός θα είναι ο επόμενος creative director του Gucci;».

Φυσικά ο κόσμος της μόδας είναι ακόμα κλωνισμένος από την «αποχώρηση» του Alessandro Michele από τον οίκο και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, αλλά στα πηγαδάκια ήδη έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο μέλλον και συζητάνε -πολύ!

Λίγο μετά αφού ο Michele επιβεβαίωσε την έξοδό του από τον Gucci, αρκετοί ξεκίνησαν να εικάζουν πως ο Tom Ford θα είναι ο επόμενος creative director του ιταλικού οίκου. Ο Tom Ford βέβαια υπήρξε για 10 χρόνια σε αυτή τη θέση, σε αυτόν τον οίκο και ήρθε σε βαριά ρήξη με τους Pinaults, οι οποίοι απέκτησαν τον Gucci το 1999.

Μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Tom Ford θα παραμείνει creative director του brand Tom Ford και για το 2023.

Κατά πάσα πιθανότητα όλη αυτή η φασαρία δεν είναι τίποτε άλλο από ευσεβής πόθος και νοσταλγία που διακατέχει τους fans του Gucci για την προκλητική, 'porno-chic" αισθητική του Ford, η οποία είχε σώσει τον οίκο από βέβαιη πτώχευση, τα παλιά τα χρόνια.

Σύμφωνα με το internet όμως υπάρχει και άλλος υποψήφιος. Είναι η Grace Wales Bonner, η οποία με την ομώνυμη ανδρική της μάρκα απέσπασε την προσοχή του LVMH και του CFDA.

Και ο τελευταίος για τη θέση είναι ο Jonathan Anderson. Το όνομά του ακούστηκε από τον Pierre M'Pelé, τον επικεφαλής περιεχομένου του GQ France. Μετά όμως από τις αρνητικές κριτικές που απέσπασε η μαντεψιά του, απάντησε πως «Δεν προτείνω, ούτε επιβεβαιώνω τίποτα» και πως «Το μόνο που κάνω είναι να ματσάρω creative directors με οίκους μόδας με φίλους μου από τον χώρο, ώστε να δω την αντίδραση του κόσμου».

Τελικά ποιός μπορεί να είναι; Ο Tom Ford; Η Grace Wales Bonner; Ο Jonathan Anderson; Ή κάποιος που δεν έχει ακουστεί το όνομά του ακόμα;

Και οι μουσικές καρέκλες ξεκίνησαν για ακόμα μια φορά στην παγκόσμια μόδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.