ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Mary Katrantzou σχεδιάζει για τα iconic πλακάκια της Villeroy & Boch Fliesen


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Η Mary Katrantzou σχεδιάζει για τα iconic πλακάκια της Villeroy & Boch Fliesen
© Architonic
Σε μια νέα συνεργασία, ο πασίγνωστος κατασκευαστής πλακιδίων, Villeroy & Boch Fliesen, στρατολογεί την Mary Katrantzou ώστε να βάλει την προσωπική της πινελιά σε μια συλλογή που φωνάζει παράδοση και υψηλή αισθητική.

Η Mary Katrantzou είναι παγκοσμίως γνωστή για τις δημιουργίες της, οι οποίες έχουν κοσμήσει πολλά περιοδικά μόδας και έχουν φορεθεί από αρκετές σταρ του Hollywood. Επίσης έχει μιλήσει σε συνέδρια του TED και έχει δημιουργήσει κοστούμια για το New York City Ballet.

Jenny.Gr
© Architonic

Τα fashion-inspired πλακάκια εκτός από πεταλούδες, έχουν και το κλασικό σχέδιο που εμφανίζεται σε πολλά σχέδια της Mary Katrantzou, το γραμματόσημο με τις διακεκομμένες άκρες. Η νέα συλλογή Victorian είναι παιχνιδιάρικη, μοντέρνα και πολύπλευρη, μπορεί να μπει από bar και εστιατόρια, μέχρι και μπάνια.

Jenny.Gr
© Architonic

Στο παρακάτω βιντεάκι η σχεδιάστρια μιλάει για τη δουλειά της με την Villeroy & Boch Fliesen, όπως επίσης και για τα κοινά χαρακτηριστικά των δυο αυτών brands.

«Έχουμε την ίδια εκτίμηση για την ομορφιά, την τεχνική και την ιστορία», αναφέρει η σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.