ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων είναι από τη DKNY


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2022

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων είναι από τη DKNY
Προτάσεις δώρων από τη DKNY! Κλασικά αλλά και μοντέρνα looks που επιτρέπουν κάθε συνδυασμό και styling ενώ καλύπτουν την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Το αγαπημένο New York brand, που έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στιλ, μας παρουσιάζει προτάσεις δώρων, σε key pieces που αξίζει να επενδύσουμε. Σύγχρονα υποδήματα και ιδιαίτερες τσάντες & αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με τη σωστή ισορροπία σε ό,τι αφορά τις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά κομμάτια τα κενά που τυχόν υπάρχουν στη ντουλάπα μας. Αναγεννημένα από την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας, αυτά τα έξυπνα, βασικά κομμάτια δημιουργούν έναν ευέλικτο χαρακτήρα σε κάθε ντουλάπα, καθώς συνδυάζονται εύκολα ενώ παραμένουν διαχρονικά.

Η DKNY πάντα πίστευε στον σχεδιασμό για την πραγματική ζωή. Από το επαναστατικό ντεμπούτο των 7 ευκολοσυνδύαστων κομματιών της DONNA KARAN, η DKNY ως σήμα είναι ο πρωταθλητής της προσέγγισης ‘’σκέψου λιγότερο, ζήσε περισσότερο’’ σε ότι αφορά τις στιλιστικές επιλογές, ενώ ταυτόχρονα δεν παύει να προωθεί και να εξυπηρετεί το προσωπικό στιλ, έναντι των τάσεων. Κλασικά αλλά και μοντέρνα looks που επιτρέπουν κάθε συνδυασμό και styling ενώ καλύπτουν την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Τα παπούτσια είναι το απόλυτο item της γυναικείας ντουλάπας. Όσα ζευγάρια και να έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη νέο ζευγάρι. Η DKNY, μας μας προτρέπει να περπατήσουμε υιοθετώντας ένα σύγχρονο και κομψό look. Η DKNY πάντα πίστευε στον σχεδιασμό για την πραγματική ζωή. Στην κορυφή των επιλογών βρίσκονται τα sneakers, που αποτελούν βασικό κομμάτι σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Street style κομμάτια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους με chunky ή platform σόλα και φυσικά το ευκολοφόρετο sock style. Ακολουθούν τα μποτάκια και τα αρβυλάκια που από πέρσι, έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες και την καθημερινότητα μας. Μίνιμαλ σχεδιασμός και έμφαση σε λεπτομέρειες και έντονα logos. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για το γραφείο και για casual εξόδους, οπότε μπορούμε με ευκολία να τα εντάξουμε στο look μας.

Jenny.Gr

Οι εντυπωσιακές τσάντες, συμπληρώνουν μοναδικά τις εμφανίσεις μας. Οι tote τσάντες και τα σακίδια κλέβουν την παράσταση με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους συνοδεύοντας κάθε outfit. Η DKNY εξάλλου φροντίζει να αποδεικνύει με κάθε συλλογή ότι γνωρίζει καλά την έννοια της it bag, προτείνοντας κάθε φορά διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια. Φυσικά από την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κομψές mini shoulder bags, που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε βραδινή έξοδο προσδίδοντας λεπτότητα και απέριττο στιλ.

Τα προϊόντα της DKNY είναι διαθέσιμα στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις 211 10 88 199

TAGS