ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ένα Valentine's Story από την Intimissimi


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2023

Ένα Valentine's Story από την Intimissimi
Ρομαντική διάθεση και Άγιος Βαλεντίνος είναι το απόλυτο δίδυμο!

Valentine pink, digital turquoise, powder white και ο διαχρονικός αισθησιασμός του μαύρου: Στην Intimissimi, η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση με τα floral να πλαισιώνουν τη ρομαντική συλλογή.

Ένα παραμύθι που διαδραματίζεται σε βικτωριανή αρχιτεκτονική, ένα μαγικό μέρος όπου οι αντανακλάσεις του νερού, το άρωμα των φρεσκοανθισμένων λουλουδιών και το φως του ήλιου που περνάει μέσα από τα κλαδιά, είναι τα βασικά στοιχεία που μας αποκαλύπτουν τη συλλογή.

Jenny.Gr

Η διαρκώς παρούσα δαντέλα είναι χρωματισμένη με νέες αποχρώσεις, όπως valentine pink και είναι διακοσμημένη με χρυσά κρικάκια, επικαλυπτόμενες τιράντες και διαφανείς λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η Intimissimi αναβιώνει τη δαντέλα με το digital turquoise, αλλά ενισχύει το σχέδιο με γεωμετρικά κεντήματα και φωτεινές χρυσές πινελιές.

Τέλος, το μαύρο τούλι εμπλουτίζεται με κεντήματα με μοτίβα από κορδέλα: τρίγωνα σουτιέν, ζαρτιέρες και κορμάκια δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη θηλυκότητα που είναι ωστόσο σαγηνευτική όταν φοριέται με ένα έντονο κόκκινο μεταξωτό κιμονό.

Η Intimissimi γιορτάζει τον έρωτα αποκαλύπτοντας τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει. Μία αληθινή γιορτή της αγάπης και των χρωμάτων που θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.