ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Naked dress στα ανάκτορα του Buckingham; Κάντο όπως η Alexa Chung!


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Φεβρουαρίου 2023

Naked dress στα ανάκτορα του Buckingham; Κάντο όπως η Alexa Chung!
Instagram/alexachung
Αν κάποιος μπορούσε/τολμούσε να φορέσει ένα naked dress στα ανάκτορα του Buckingham, τότε αυτός είναι σίγουρα η Alexa Chung!

Προφανώς και το πιο viral κομμάτι του 2022 ήταν το naked dress. Το είδαμε στην Lily James στο Met Gala με ένα Atelier Versace, στην Emily Ratajkowski στο κόκκινο χαλί με ένα λαμπερό Tory Burch και γενικά τα It girls το λάτρεψαν όσο λίγα κομμάτια. Κανείς όμως δεν είχε κάνει το βήμα για να το πάει στο επόμενο επίπεδο, μέχρι τώρα.

Η Alexa Chung, μια από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στον χώρο της μόδας εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισε να θαμπώσει το κοινό στα ανάκτορα του Buckingham, καλεσμένη σε ένα event που τιμούσε τις British East και τις South-East Asian κοινότητες, με οικοδεσπότες τον Βασιλιά Κάρολο και την Βασιλική Σύζυγο, φορώντας ένα naked dress.

Το naked dress, που πραγματικά έκανε τη διαφορά στο event, ήταν midi με πολλά κεντημένα κρυσταλλάκια. Το look ολοκλήρωσαν ένα σταυρωτό blazer και ένα ζευγάρι γόβες. Στο post στον Instagram λογαριασμό της έγραψε «Naked dressing for Bucky P» και όταν λέει Bucky P, εννοεί Buckingham Palace. Εξαιρετική επιλογή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.