ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Kendall Jenner και Irina Shayk ποζάρουν topless για την ανοιξιάτικη καμπάνια του Marc Jacobs


Τόνια Τζάφερη

11 Φεβρουαρίου 2023

Kendall Jenner και Irina Shayk ποζάρουν topless για την ανοιξιάτικη καμπάνια του Marc Jacobs
@kendalljenner
Τα δυο κορυφαία super models σε μια από τις πιο sexy φωτογραφήσεις τους

Την ανοιξιάτικη καμπάνια 2023 του οίκου Marc Jacobs κοσμούν οι Kendall Jenner & Irina Shayk, με τις πρώτες λήψεις να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τα δυο κορυφαία μοντέλα ποζάρουν στον φακό του Tyrone Lebon κρατώντας δημιουργίες του οίκου, ενώ σε πολλές λήψεις τις βλέπουμε να ποζάρουν και topless, φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνα τους και λαμπερά κοσμήματα.

Η Kendall Jenner κρατώντας το στήθος με τα χέρια της, και έχοντας μόνο το εσώρουχο της, ένα καλσόν και ψηλά τακούνια, με wet look στα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ κοιτάζει κατάματα τον φακό, ενώ η Shayk βρίσκεται ξαπλωμένη έχοντας μια Marc Jacobs τσάντα μπροστά της.

Jenny.Gr
Irina Shayk for Marc Jacobs. (Tyrone Lebon)

Η μίνιμαλ αλλά σύγχρονη αισθητική της φωτογράφησης, φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό, ενώ τα δύο μοντέλα εντυπωσίασαν και έκαναν τους χρήστες να ανυπομονούν ακόμη περισσότερο για τη νέα καμπάνια του διάσημου οίκου.

Σε άλλες λήψεις, βλέπουμε την Irina να ποζάρει ολόγυμνη, κρατώντας μόνο τα τακούνια της, ενώ η Kendall φωτογραφίζεται με κορσέ top.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.