ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Alexander McQueen Spring 2023: Η γυναικεία ματιά και δύναμη στο επίκεντρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2023

Alexander McQueen Spring 2023: Η γυναικεία ματιά και δύναμη στο επίκεντρο
alexandermcqueen.com
Μια γιορτή της διαφορετικότητας και της γυναικείας δύναμης

Ο οίκος μόδας Alexander McQueen, για την ανοιξιάτικη καμπάνια του για το 2023 δημιούργησε μια ομάδα από γυναίκες πρότυπα με πολύ διαφορετικά backgrounds η κάθε μια.

Το supermodel Naomi Campbell, η σταρ του «Stranger Things» Sadie Sink, η ηθοποιός του «Guardian of the Galaxy» Pom Klementieff, η Γαλλίδα τραγουδοποιός Yseult Onguenet, η χορεύτρια και ηθοποιός Mette Towley και Nyagua Ruea πόζαραν σε μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους και φωτογραφίες με τον Jonas Åkerlund πίσω από την κάμερα και τον φακό.

Η καμπάνια παρουσιάζει οπτικά την έρευνα της Sarah Burton πάνω στην ανθρώπινη μορφή και πως οι γυναίκες φαίνονται και κινούνται, μέσα στα ρούχα της από την ανοιξιάτικη συλλογή του 2023.

Η Sarah Burton είπε ότι ο στόχος της ήταν να δοξάσει την διαφορετικότητα και την γυναικεία ενδυνάμωση. Η σχεδιάστρια θέλει να κάνει ρούχα για τις γυναίκες του σήμερα, με μια γυναικεία ματιά όμως.

Δείτε όλα τα video της ανοιξιάτικης καμπάνιας του οίκου Alexander McQueen παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.