ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Nensi Dojaka FW 2023: Το revenge-dressing μιας νέας εποχής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Φεβρουαρίου 2023

Nensi Dojaka FW 2023: Το revenge-dressing μιας νέας εποχής
splashnews.com
Mε δύο λέξεις: Sexy και ντελικάτα

Η Nensi Dojaka είναι πλέον μια αναγνωρισμένη σχεδιάστρια με φανατικό κοινό και πολλούς που την αντιγράφουν, πράγμα που από μόνο του σημαίνει «Τα κατάφερες!».

Εκτός από το φόρεμα σήμα κατατεθέν της, το οποίο έχει παρουσία στα περισσότερα κόκκινα χαλιά, η σχεδιάστρια θέλει να εξελίξει τη συλλογή της και να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

Η FW 2023 συλλογή της Nensi Dojaka κινήθηκε σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με το μαύρο και το λευκό να πρωταγωνιστούν, ενώ υπήρχαν μερικές δόσης από έντονο κόκκινο, μπεζ και λιλά. Είδαμε -όπως κάθε φορά- πολύ γυμνό δέρμα και πολύ τούλι, αλλά είδαμε και τζιν, είδαμε και πανωφόρια, είδαμε και παντελόνια με περίτεχνα τελειώματα, όπως και βελούδο και αρκετή παγιέτα.

Η σχεδιάστρια, όπως και στην SS 2023 συλλογή της, δημιούργησε δικά της ψηλοτάκουνα, ankle μποτάκια και kitten heels, από βελούδο, τούλι, δέρμα και σατέν. Τα κοσμήματα έγιναν σε συνεργασία με τον Bunney.

Το brand που άλλαξε τη φιλοσοφία του revenge-dress μετά την πανδημία, παρουσίασε και ένα φόρεμα, που η σχεδιάστρια το συζητούσε καιρό, το φόρεμα χιονονιφάδα. Λευκό, με τούλι και μεγάλα κοψίματα με κεντημένα κρύσταλλα και παγιέτες, ώστε να θυμίζουν χιονονιφάδες.

Το show έκλεισαν η Caroline Trentini, η Adut Akech, η Mariacarla Boscono και η Imaan Hammam με μια σειρά από εντυπωσιακά φορέματα.

Δείτε τα αγαπημένα μας looks από τη συλλογή fw 2023 της Nensi Dojaka στην παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.