ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η FKA Twigs «ξεγυμνώνεται» ψυχικά στη νέα καμπάνια της Calvin Klein


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Μαρτίου 2023

Η FKA Twigs «ξεγυμνώνεται»  ψυχικά στη νέα καμπάνια της Calvin Klein
Instagram/calvinklein
Η νέα καμπάνια της Calvin Klein είναι πολύ προσωπική υπόθεση

Στην νέα καμπάνια για την SS 2023 συλλογής της Calvin Klein υπάρχουν 35 δευτερόλεπτα από το ακυκλοφόρητο track της FKA Twigs. Το clip της νέας καμπάνιας ανέβηκε στα social media της Calvin Klein, γυρισμένη από το φωτογραφικό power δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggot.

Στην «Calvins or nothing», όπως ονομάζεται η νέα καμπάνια, η FKA Twigs «ξεγυμνώνεται» ψυχικά μπροστά στο κοινό. Η καμπάνια με την FKA Twigs έχει να κάνει με την δύναμη, την ευάλωτη φύση, την γυναικεία ενδυνάμωση και το body positivity. Οι πόζες της είναι τόσο ντελικάτες, αλλά με τόση δύναμη που πραγματικά κάνουν μεγάλη αίσθηση.

Η FKA Twigs ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την καμπάνια και έγραψε: «Είναι τιμή μου να είμαι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein και να δουλέψω τόσο κοντά με τους αγαπημένους μου φίλους Mert Alas και Marcus Piggot, ώστε να δημιουργήσουμε κάτι που με αντιπροσωπεύει ως γυναίκα και ως καλλιτέχνη».

Οι υπόλοιποι stars της καμπάνιας είναι η Kendall Jenner, Jennie Kim από τις BLACKPINK, ο Aaron Taylor-Johnson και ο Michael B. Jordan.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.