ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Julien Dossena είναι ο επόμενος couturier του Jean Paul Gaultier για το Φθινόπωρο του 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Μαρτίου 2023

Ο Julien Dossena είναι ο επόμενος couturier του Jean Paul Gaultier για το Φθινόπωρο του 2023
Instagram/voguerunway
Ο πέμπτος σχεδιαστής παίρνει σειρά

Μερικούς μήνες μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συλλογή του Haider Ackermann, ο επόμενος couturier, που θα αναλάβει την couture συλλογή του Jean Paul Gaultier για το Φθινόπωρο του 2023 στο Παρίσι, είναι ο Julien Dossena.

Ο σχεδιαστής αναμένεται να συνδυάσει την σχεδιαστική του αισθητική από τον Paco Rabanne με το δημιουργικό DNA του Jean Paul Gaultier, όπως αναφέρθηκε στο Δελτίο Τύπου. «Ο Gaultier έχει πολύ ισχυρό ύφος, μπορείς αμέσως να καταλάβεις αν κάτι είναι Gaultier. Και από την άλλη μεριά, υπάρχει αυτή η ατέλειωτη έρευνα και περιέργεια πάνω σε διαφορετικές τεχνικές και θέματα, μπορεί να είναι ιστορικό ή υπερ-μοντέρνο και τεχνολογικό, μπορεί να είναι pop ή αριστοκρατικό με απίθανο κόψιμο» λέει ο Dossena στο WWD, συμπληρώνοντας ότι ένιωσε ειλικρινά ενθουσιασμένος όταν έμαθε πως θα είναι ο πέμπτος σχεδιαστής που θα αναλάβει την couture σειρά.

Το 2020 ο Gaultier ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το τελευταίο του show και προσκάλεσε την Madonna, την Karlie Kloss, την Coco Rocha και πολλές ακόμα προσωπικότητες για να γιορτάσουν τη μακρόχρονη καριέρα του. Μερικούς μήνες μετά, μοιράστηκε το όνειρό του να ξαναβγάλει την couture συλλογή του, αλλά με διαφορετικό σχεδιαστή κάθε σεζόν.

Η συλλογή του Julien Dossena για τη Jean Paul Gaultier Couture θα παρουσιαστεί στο Paris Couture Week, και θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.