ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια της adidas «Club Originals» γιορτάζει τη δημιουργικότητα


JTeam

5 Απριλίου 2023

Η νέα καμπάνια της adidas «Club Originals» γιορτάζει τη δημιουργικότητα
adidas
Μια νέα γενιά καλλιτεχνών αναδύεται

Η adidas Originals γιορτάζει με την νέα της καμπάνια «Club Originals» την όμορφη και έντονη μίξη του στιλ, της μουσική και άλλων τεχνών.

Μαζί με το εορταστικό πνεύμα η καμπάνια αναδεικνύει αναδυόμενα ταλέντα, τα οποία προσθέτουν τις μοναδικές τους εμπειρίες στον κόσμο. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν καλλιτέχνες, όπως η Αμερικανίδα καλλιτέχνης Ashnikko, ο indie rock τραγουδιστής Bakar και ο παρουσιαστής του Λονδρέζικου ραδιοφωνικού σταθμού Rinse FM, DJ Jyoty. Με την μίξη όλων αυτών των διαφορετικών καλλιτεχνών, η καμπάνια έχει στόχο να βοηθήσει στην ενίσχυση της επόμενης γενιάς ταλέντων.

Για να γίνει πραγματικότητα η ιδέα και η καμπάνια, η adidas Originals πρόκειται να κάνει μια σειρά από pop-ups, καλλιτεχνικές συνεργασίες και parties στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Επιπλέον πρόκειται να γίνει μια δράση στην Saatchi Gallery στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το GUAP Magazine στις 20 Απριλίου. Στο event θα παίξει μουσική ο DJ Jyoty μαζί με άλλους μουσικούς, θα έχει nail art, εργαστήρια για ανακύκλωση και πολλά ακόμα.

Δείτε την καμπάνια στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS