ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η πρώτη σειρά κοσμημάτων του Saint Laurent είναι γεγονός


JTeam

4 Μαΐου 2023

Η πρώτη σειρά κοσμημάτων του Saint Laurent είναι γεγονός
Instagram/ysl
Είναι γεγονός και είναι και πάρα πολύ σικάτη

Όπως πολλοί ακόμα οίκοι μόδας, έτσι και ο Saint Laurent άρχισε να επεκτείνεται στα κοσμήματα. Το παριζιάνικο brand του ομίλου Kering ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης του σειράς με «fine jewellery», η οποία θα έχει χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια και άλλα πολύτιμα υλικά «προσεκτικά διαλεγμένα από τον Anthony Vaccarello», όπως ανέφερε το brand σε μια δήλωση του.

Η συλλογή θα περιέχει δαχτυλίδια, βραχιόλια, cuffs, κολιέ και σκουλαρίκια με το Maillon μοτίβο και αλυσίδες σε διάφορα μεγέθη ή το Cassandre μοτίβο με το διάσημο YSL.

Ο οίκος περιγράφει τη σειρά ως «απαραίτητη και δηλώνει ότι είναι σχεδιασμένη για να είναι πρακτική, με διαχρονικό design, που προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές και τις τάσεις. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 690 ευρώ μέχρι και 45.000 ευρώ.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στο online κατάστημα του Saint Laurent, όπως και σε δύο καταστήματα στο Παρίσι, ένα στο Μονακό, ένα στο Saint-Tropez και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: fashionnetwork

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.