ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στην SS 2023 καμπάνια του Jean Paul Gaultier


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Μαΐου 2023

Η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στην SS 2023 καμπάνια του Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier
Η Kylie Jenner ως cyber γοργόνα στο όραμα της Florence Tétier

Ο οίκος Jean Paul Gaultier παρουσίασε την SS 2023 καμπάνια του, με τίτλο "Flowers", στην οποία πρωταγωνιστεί η Kylie Jenner.

Μέσα από τον φακό της Elizaveta Porodina, η Kylie Jenner μεταμορφώνεται σε μια Web. 2.0 γοργόνα, μπερδεύοντας την αισθητική της creative director Florence Tétier με ένα φουτουριστικό, virtual reality κόσμο.

Jenny.Gr
Jean Paul Gaultier

Η Florence Tétier σε ένα Δελτίο Τύπου δήλωσε πως «γι' αυτή τη συλλογή το να συνεργαστούμε με την Kylie ήταν μια προφανής επιλογή. Η προσωπικότητά της και η "κακή φήμη" της την κάνουν μια αληθινή πηγή έμπνευσης. Ταιριάζει ιδανικά στην μοντέρνα γοργόνα, που έψαχνα: δυναμική και ευπροσάρμοστη»

Πέρα από τις virtual εικόνες που τους ενέπνευσαν, η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στη συλλογή "Louise Brooks Chez Easy Rider", στην οποία ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε μαντήλια και patterns λουλουδιών, ώστε να δημιουργήσει "inside-out" κομμάτια, γεωμετρικά prints λουλουδιών και αποδομημένες σιλουέτες. Προφανώς και οι ναύτες και οι punk χαρακτήρες λειτούργησαν και αυτοί, ως πηγή έμπνευσης.

Ως μια εξέλιξη του signature μοτίβου λουλουδιών του σχεδιαστή, υπήρξε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Jean-Vincent Simonet για τη δημιουργία ενός νέου «ρευστού» πριν το "Fleurs Liquides".

Η συλλογή τέλος «κλείνει το μάτι» στην τεχνογνωσία του brand γύρω από τα εσώρουχα, δημιουργώντας και πάλι τον θρυλικό κορσέ της Madonna με το κονικό στήθος και το κολλητό ποδηλατικό σορτς.

Jenny.Gr
Jean Paul Gaultier

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.