ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Denim fever: Τα 3+1 tips που θα σε οδηγήσουν στο τζιν των ονείρων σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Μαΐου 2023

Denim fever: Τα 3+1 tips που θα σε οδηγήσουν στο τζιν των ονείρων σου
Instagram/tinvcb
Όχι, δεν είναι δύσκολα και, ναι, αξίζει να τα δοκιμάσεις

Το τζιν παντελόνι. Σίγουρα το πιο πολυφορεμένο ρούχο στην ντουλάπα σου. Είναι το κατεξοχήν κομμάτι που στηρίζεσαι για την δουλειά σου, τα ψώνια σου, τον καφέ σου ή ακόμα και την βραδινή σου έξοδο. Με απλά λόγια το κομμάτι που είναι εδώ για να σε «ξελασπώσει».

Δυστυχώς όμως το να καταφέρεις να βρεις το κατάλληλο στιλ για τον σωματότυπό σου είναι μια -κάπως- δύσκολη δουλειά, εξαιτίας των διαφορετικών γραμμών, εταιρειών και φυσικά υφασμάτων, διότι όλα τα τζιν υφάσματα δεν είναι τα ίδια.

Μην ανησυχείς. Είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε τα κατάλληλα tips ώστε να αποκτήσεις των τζιν των ονείρων σου. Διάβασε την παρακάτω λίστα με τα 3+1 «κόλπα» που θα σε οδηγήσουν στο κατάλληλο τζιν για εσένα!

Jenny.Gr
Instagram/fakerstrom

1. Μέτρα

Αν θέλεις να αγοράσεις το τζιν παντελόνι σου από ηλεκτρονικό κατάστημα τότε καλό θα είναι να γνωρίζεις από την αρχή για τι στιλ ψάχνεις. Θέλεις καμπάνα; Θέλεις skinny; Θέλεις boyfriend; Να γνωρίζεις επίσης το ύφασμα που θέλεις, αν δηλαδή θα είναι ξεβαμμένο, ελαστικό, σταθερό ή βαμβακερό. Στη συνέχεια ψάξε για τον οδηγό μεγεθών στο site της εταιρείας και μετρήσου και εσύ. Αν θέλεις κάτι πιο εύκολο, τότε μέτρησε ένα παντελόνι από την ντουλάπα σου που ήδη σου «κάθεται» άψογα.

2. Δοκίμασε

Το πιο σημαντικό για να βρεις το κατάλληλο τζιν παντελόνι για εσένα είναι να δοκιμάσεις πολλά, πάρα πολλά παντελόνια. Διαφορετικές εταιρείες, διαφορετικά στιλ και φυσικά διαφορετικά νούμερα. Μόνο έτσι θα μάθεις ποιες εταιρείες ταιριάζουν στον σωματότυπό σου. Επίσης μη ξεχνάς το ύφασμα! Το 100% βαμβακερό θα είναι πιο σκληρό στην αρχή, αλλά θα αντέξει στο τεστ του χρόνου, ενώ αν θέλεις περισσότερη άνεση ψάξε για 1% ελαστίνη.

3. Δεν υπάρχουν κανόνες

Φυσικά και μπορείς να βρεις το ιδανικό τζιν για εσένα σε βιντατζάδικο. Υπάρχουν πολλά παντελόνι-θησαυροί σε βίντατζ καταστήματα, αρκεί να έχεις τον χρόνο να ψάξεις. Αν δεν καταφέρεις να δοκιμάσεις κάποιο, τότε έχε μαζί σου μια μεζούρα για να μετρήσεις την μέση του παντελονιού ή αν δεν θέλεις να μπεις στον κόπο, τότε απλά κατευθύνσου προς τις πιο φαρδιές γραμμές. Επίσης τα ανδρικά τζιν παντελόνια είναι εξαιρετική επιλογή. Όπως είπαμε, στη μόδα δεν υπάρχουν κανόνες!

+1. Τα διαχρονικά

Αν θέλεις το τζιν παντελόνι σου να αντέξει στον χρόνο και στην εναλλαγή των trends, τότε επένδυσε σε ένα ίσιο τζιν παντελόνι ή σε ένα baggy. Είναι τα πιο διαχρονικά στιλ και φοριούνται εύκολα από όλες τις ηλικίες. Το σκούρο μπλε -raw- τζιν παντελόνι και το ελαφρώς ξεβαμμένο είναι από τις αποχρώσεις που επίσης δε θα φύγουν ποτέ από την μόδα.

1. Toi & Moi - Ψηλόμεσο τζιν flare - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. mat fashion - Τζιν slim με ξεβάμματα & τύπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Σκούρο μπλε Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Toi & Moi - Mom fit τζιν light blue - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. SIMPLE - Μπλε Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. mat fashion - Τζιν flare ανοιχτό μπλε - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.