ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Maison Margiela: Η νέα super mini τσάντα του δεν χωράει σχεδόν τίποτα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Μαΐου 2023

Maison Margiela: Η νέα super mini τσάντα του δεν χωράει σχεδόν τίποτα
HIGHSNOBIETY
Αν νομίζεις ότι θα χωρέσει έστω το κραγιόν σου, πλανάσαι πλάνην οικτρά

Θυμάστε την viral Valentino mini τσάντα της τραγουδίστριας Lizzo στο κόκκινο χαλί ή την super Mini Le Chiquito τσάντα του Jacquemus, η οποία δημιούργησε ορδές από memes στα social media; Θεωρούσαμε πως μετά τον «χαμό» που έγινε στα social, συν την uber τάση της σεζόν με τις oversized τσάντες, η εποχή των super mini -μη πρακτικών- τσαντών ήρθε στο τέλος της, αλλά όχι! Ο οίκος Maison Margiela έχει άλλη άποψη και μια καινούργια ιδέα.

Για την τρέχουσα σεζόν ss 2023 ο οίκος παρουσίασε ένα νέο κομμάτι με μέγεθος 7cm x 10cm x 3.5cm. Ναι, αυτή είναι η νέα τσάντα της Maison Margiela, μέσα στην οποία με δυσκολία χωράει μια θήκη για AirPod. Είναι κατασκευασμένη από ψάθα, εφόσον μοιάζει με τις κλασικές μεγάλες ψάθινες τσάντες, έχει δερμάτινα λουριά και φυσικά έχει καταφέρει και έχει χωρέσει και το logo του οίκου -μα στο κέντρο της, που αλλού;

Jenny.Gr
HIGHSNOBIETY
Jenny.Gr
HIGHSNOBIETY

Από τη μια είναι μια εντελώς μη πρακτική τσάντα, αλλά αν βάλεις κάτω την τιμή της σε σχέση με την τιμή της θήκης των AirPods της Hermès, τότε ακούγεται σαν μια σοβαρή ευκαιρία!

Jenny.Gr
HIGHSNOBIETY

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.