ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή JAEGER επιστρέφει το καλοκαίρι ανανεωμένη στα Marks & Spencer!


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Η συλλογή JAEGER επιστρέφει το καλοκαίρι ανανεωμένη στα Marks & Spencer!
Αποκλειστικά στα Marks & Spencer

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Ελλάδα το περασμένο φθινόπωρο, το βρετανικό brand JAEGER επιστρέφει αποκλειστικά στα Marks & Spencer με ανανεωμένη συλλογή για το καλοκαίρι 2023.

Η νέα συλλογή που φέρει την εγγύηση ποιότητας Marks & Spencer και του brand JAEGER, προσφέρει τα must have κομμάτια που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό στυλ σε κάθε περίσταση.

Καθαρές γραμμές με minimal, κομψές λεπτομέρειες, σήμα κατατεθέν JAEGER, υφάσματα υψηλής ποιότητας από βαμβάκι και μετάξι χαρακτηρίζουν όλα τα κομμάτια της συλλογής. Η χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει έντονα χρώματα σε εμπριμέ prints, floral αλλά και γεωγραφικά μοτίβα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε φορέματα, πλεκτές μπλούζες, πλισέ φούστες, αέρινα παντελόνια και λινά σακάκια, για να δημιουργήσετε αβίαστα κομψά σύνολα και να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ανακαλύψτε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή JAEGER αποκλειστικά στα καταστήματα M&S Ερμού, Γλυφάδας (Βουλιαγμένης & Ανθέων 2, εμπ. κέντρο City Plaza), Θεσσαλονίκης (εμπ. Κέντρο Mediterranean Cosmos) και online στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.