ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Γίνε η ηρωίδα της δικής σου ιστορίας. Η Answear.LAB παρουσιάζει την περιορισμένη συλλογή BE SHERO.


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Γίνε η ηρωίδα της δικής σου ιστορίας. Η Answear.LAB παρουσιάζει την περιορισμένη συλλογή BE SHERO.
Σε καιρούς γεμάτους προκλήσεις, χρειαζόμαστε ηρωίδες σαν εσένα - δηλώνει η Answear.LAB και το επισφραγίζει με τη νέα limited συλλογή BE SHERO. Οι προτάσεις της περιλαμβάνουν σχέδια που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την καλλιτέχνιδα και εικονογράφο Magdalena Pankiewicz, ενώ δεν λείπουν και στοιχεία εμπνευσμένα από γυναίκες ηρωίδες της παγκόσμιας ιστορία

Κάμερα, action! Οι λατρεμένες SHERO της μάρκας ανεβαίνουν στη σκηνή. Η δύναμή τους αντικατοπτρίζεται στις προσωπικότητες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Παρότι η ζωή έχει γράψει διαφορετικά σενάρια για κάθε μία, ξέρουν πως οι αναπάντεχες στιγμές συμβαίνουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Διατηρούν όμως την ψυχραιμία τους, προσπαθούν να παραμείνουν ο εαυτός τους και αφοσιώνονται στο στόχο τους, ξεπερνώντας τις αντιξοότητες.

Jenny.Gr

"Κάθε συλλογή της Answear.LAB είναι μια ιστορία για τις γυναίκες. Μέσα από τη μόδα, θίγουμε σημαντικά θέματα, εμπνέουμε και παρακινούμε. Αυτή τη φορά ενθαρρύνουμε ξεκάθαρα τις γυναίκες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να πιστέψουν στη δύναμή τους. Η συλλογή BE SHERO είναι ένας ύμνος στην ανεξαρτησία και στη γυναικεία δύναμη με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, παραμένοντας ταυτόχρονα ο εαυτός μας" δηλώνει η Answear.LAB.

Οι προτάσεις που περιέχονται στη συλλογή BE SHERO είναι αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες που παραμένουν πιστές στις αξίες τους. Οι δημιουργοί της συλλογής άντλησαν έμπνευση από γυναίκες που η δύναμη του χαρακτήρα τους και η θέλησή τους, τους επέτρεπαν να είναι πάντα ο εαυτός τους. Η Rosa Parks, η Coco Chanel, η Georgia O'Keefe, η Simone de Beauvoir αφιέρωσαν τη ζωή τους στο να δημιουργήσουν έναν ακόμα πιο θαυμαστό κόσμο. Είχαν πείσμα, όραμα, αυθεντικό στυλ και ισχυρές πεποιθήσεις. Είναι αληθινές SHERO και πρότυπα για τις επόμενες γενιές.

Jenny.Gr

Από τη συλλογή BE SHERO δεν λείπουν επίσης οι σύγχρονες ηρωίδες. Η μάρκα συνεργάστηκε με τη Magdalena Pankiewicz, καταξιωμένη καλλιτέχνιδα και εικονογράφο που νιώθει απόλυτα τη δύναμη των γυναικών. Τα έργα της έχουν εικονογραφήσει άρθρα στον Τύπο και εκδόσεις βιβλίων για γυναικεία θέματα, ενώ τώρα απεικονίζονται στα 5 T-shirts που δημιούργησε η καλλιτέχνιδα ειδικά για τη BE SHERO και που αποπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. "Στα έργα μου, η γυναίκα, ο κόσμος της και όλο το φάσμα των συναισθημάτων της βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Γι' αυτό και η έμπνευση για τις εικονογραφήσεις που δημιούργησα για την Answear.LAB προήλθε από τη σύγχρονη γυναίκα, επαναστάτρια και ατίθαση, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι περιμένει από τη ζωή. Ήθελα αυτή η σειρά να παρακινήσει τη νέα γενιά των κοριτσιών να δράσουν, να βάλουν τον εαυτό τους σε προτεραιότητα και να νιώσουν ότι όλες αποτελούμε μια δυναμική κοινότητα’’ - λέει η Magdalena Pankiewicz.

Η νέα limited συλλογή BE SHERO διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr, στο παρακάτω link:

https://answear.gr/s/be-shero

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.