ΣΤΙΛ FASHION NEWS

MSCHF Louis Vuitton: Η πιο μικρή τσάντα του κόσμου πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια


JTeam

30 Ιουνίου 2023

MSCHF Louis Vuitton: Η πιο μικρή τσάντα του κόσμου πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια
Ο ιδιοκτήτης της, την απέκτησε την Τετάρτη μαζί με μικροσκόπιο

Η MSCHF τσάντα, που βασίζεται σε ένα δημοφιλές σχέδιο της Louis Vuitton και, που για να την θαυμάσεις, χρειάζεσαι μικροσκόπιο γιατί δεν μπορείς να την δεις με «γυμνό» μάτι, μόλις πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια σε δημοπρασία. Η κιτρινοπράσινη τσάντα είναι τόσο μικροσκοπική που θεωρείται «η μικρότερη τσάντα του κόσμου» και είναι κατασκευασμένη μέσω τρισδιάστατου εκτυπωτή με μεθόδους εκτύπωσης πολυμερισμού 2 φωτονίων.

Σύμφωνα με τον Guardian, η ιδιαίτερη τσάντα τέθηκε σε δημοπρασία από τον online οίκο δημοπρασιών που ίδρυσε ο Pharrell Williams, Joopiter. Σύμφωνα με το Joopiter, πωλήθηκε για 63.750 δολάρια και αν την παρατηρήσεις μέσα από το μικροσκόπιο, θα δεις καθαρά το μονόγραμμα LV στην πρόσοψη της τσάντας.

Η MSCHF στην ανάρτηση της δημοπρασίας, χαρακτήρισε τη δημιουργία της ως «μικρότερη από έναν κόκκο αλατιού» και «την τελευταία λέξη στη μικρογραφία της τσάντας».

Η τσάντα πωλήθηκε μαζί με ένα μικροσκόπιο, εξοπλισμένο με μια ψηφιακή οθόνη μέσω της οποίας μπορεί να προβληθεί λεπτομερώς το σχέδιο

Η μικροσκοπική αυτή τσάντα είναι στα 657 x 222 x 700 μικρόμετρα, δηλαδή όσο είναι περίπου το μέγεθος μιας ανθρώπινης τρίχας. Και ακόμα και με αυτό το μέγεθος η MSCHF κατάφερε και έφτιαξε ένα ακριβές αντίγραφο της Louis Vuitton OnTheGo και όχι μόνο αυτό, αλλά σκάλισε και πάνω της το κλασικό μονόγραμμα της εταιρείας. Το λες και άθλο!

Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της τσάντας θα μπορεί να την απολαμβάνει και να την θαυμάζει μόλις την βάλει κάτω από ένα μικροσκόπιο. Βέβαια η MSCHF ανέφερε στους New York Times ότι δεν πήρε την άδεια της Louis Vuitton για την Microscopic τσάντα.

Αυτή είναι «τεχνικά» η δεύτερη προσπάθεια της MSCHF να κατασκευάσει τσάντα, αν και σίγουρα η μικροσκοπική ταιριάζει περισσότερο στο ύφος της εταιρείας, από την κλασική τσάντα που παρουσίασε πέρυσι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.