ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Celine ακυρώνει το show της εξαιτίας των αναταραχών στο Παρίσι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιουλίου 2023

Η Celine ακυρώνει το show της εξαιτίας των αναταραχών στο Παρίσι
Ο Χέντι Σλιμάν σχεδίαζε να παρουσιάσει τη ανδρική συλλογή του για το καλοκαίρι 2024 την Κυριακή το βράδυ

Η Celine ακύρωσε την παρουσίαση της ανδρικής συλλογής της για το καλοκαίρι του 2024 εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης στο Παρίσι, ύστερα από την δολοφονία εφήβου, η οποία προκάλεσε αναταραχές, λεηλασίες και βία.

«Εξαιτίας των γεγονότων των πρόσφατων ημερών και την αποφυγή κάθε πιθανού ρίσκου για την ασφάλεια των καλεσμένων και της ομάδας μας, σας ενημερώνουμε μετά λύπης πως ακυρώνουμε το Celine Homme summer 2024 show μας, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη La Gaité Lyrique αυτή την Κυριακή, 2 Ιουλίου στις 20:30», έγραφε το email που στάλθηκε στους καλεσμένους.

Στο ίδιο email αναφερόταν επίσης πως το προγραμματισμένο πάρτι μετά το τέλος του show στις 21:30 στην ίδια τοποθεσία ακυρώνεται και αυτό.

Ο creative director της Celine, ο Χέντι Σλιμάν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό «Το να κάνεις ένα fashion show στο Παρίσι, ενώ η Γαλλία και η πρωτεύουσά της πενθεί και είναι μελανισμένη, από την δική μου προσωπική άποψη και μόνο, φαντάζει απρόσεκτο και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου».

Jenny.Gr

Επίσης και η Chloé ακύρωσε το προγραμματισμένο για την Παρασκευή event της προς τιμήν του Κάρλ Λάγκερφελντ λόγω της τωρινής κατάστασης.

Οι ταραχές ξεκίνησαν από την δολοφονία ενός δεκαεφτάχρονου οδηγού από την αστυνομία την Τρίτη. Είχαν σταματήσει τον οδηγό για μια τροχαία παράβαση και όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από την αστυνομία, τον πυροβόλησαν.

Πηγή: WWD

Δείτε στην παρακάτω gallery το FW 2023 show της Celine και ξαναθυμηθείτε την δεξιοτεχνία του Χέντι Σλιμάν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.