ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Art breaking news: Η Αντζελίνα Τζολί αγόρασε το studio του Άντι Γουόρχολ για το Atelier Jolie


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουλίου 2023

Art breaking news: Η Αντζελίνα Τζολί αγόρασε το studio του Άντι Γουόρχολ για το Atelier Jolie
Meridian Capitol Group
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ -και όχι μόνο- Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο της εγχείρημα, το οποίο ονομάζεται Atelier Jolie. Είναι ένα υποσχόμενο project που στοχεύει στην ένωση των ανθρώπων και στο να κάνει την μόδα λίγο πιο συμπεριληπτική. Αυτή η πλατφόρμα θα δίνει την δυνατότητα στους καθημερινούς καταναλωτές να γίνονται σχεδιαστές, συνεργαζόμενοι με ταλαντούχους ράφτες και τεχνίτες παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας vintage και stock υλικά, το Atelier Jolie σκοπεύει να κάνει την μόδα προσιτή σε όλους και να καλλιεργήσει μια αίσθηση του ανήκειν.

Η Τζολί λοιπόν διάλεξε μια τοποθεσία πραγματικά «βουτηγμένη» στην ιστορία της τέχνης για το ατελιέ της. Μια τοποθεσία που είναι κομμάτι της ιστορίας της τέχνης. Η Τζολί έκλεισε το στούντιο του 19ου αιώνα, το οποίο κάποτε άνηκε στον θρυλικό καλλιτέχνη Άντι Γουόρχολ και τον Ζαν-Μισέλ Μπασκιά. Το ιστορικό αυτό κτήριο, που βρίσκεται στο 57 της Great Jones Street, θα αποτελέσει την καρδιά και την ψυχή του νέου εγχειρήματος της ηθοποιού.

Η Τζολί σκοπεύει να διατηρήσει το εξωτερικό του κτιρίου ως έχει, με τα graffiti εις μνήμην του Μπασκιά. Με 3 ορόφους και 613 τετραγωνικά μέτρα, το μέρος θα παρέχει ένα δυναμικό και εμπνευσμένο σκηνικό για το Atelier Jolie. Η συμφωνία έγινε με την Meridian Capital Group, η οποία δούλεψε πολύ στενά με την Τζολί για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό της. Βέβαια η ακριβής τιμή παραμένει άγνωστη, αλλά το κτίριο ήταν προηγουμένως διαθέσιμο προς ενοικίαση στην τιμή των 55.000 ευρώ το μήνα, με ελάχιστη διάρκεια τα 10 χρόνια.

Πηγή: hypebae

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.