ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κένταλ Τζένερ, γυμνή πάνω σ' ένα άλογο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Stella McCartney


JTeam

22 Αυγούστου 2023

Η Κένταλ Τζένερ, γυμνή πάνω σ' ένα άλογο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Stella McCartney
Η Κένταλ Τζέννερ συνεργάζεται για πρώτη φορά με το brand και, απ' ό,τι φαίνεται, τα πηγαίνει περίφημα

Η Κένταλ Τζέννερ όχι απλώς συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Στέλλα Μακάρντεϊ, αλλά πρωταγωνιστεί στη φθινοπωρινή καμπάνια του ομώνυμου brand.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στη νότια Γαλλία, γυμνό, ξαπλωμένο πάνω σ’ ένα άλογο, από τη Χάρλει Γουίρ. Φορά μόνο μπότες και κρατά τσάντα Falabella.

Jenny.Gr

Σε άλλη λήψη, με κατακόκκινο outfit, η Κένταλ περιβάλλεται από άλογα που τρέχουν. Τα διέσωσε ο Ζαν-Φρανσουά Πινιόν, ο οποίος τα εκτρέφει, τα προπονεί και τα εκπαιδεύει χωρίς να τα αγγίζει.

Jenny.Gr

«Στην οικογένεια Μακάρτνεϊ κάνουμε ιππασία από πάντα. Η μητέρα μου, η Λίντα, είπε κάποτε: “Θα ταξίδευα μόνο με άλογα, αν είχα την επιλογή” και αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο. Αγαπώ τα άλογα από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου», δήλωσε η σχεδιάστρια στο WWD.

«Για εμένα, αναπαριστούν τις πλούσιες, σπάνιες και όλο σεβασμό σχέσεις που μπορούν να σχηματίσουν οι άνθρωποι με τα ζώα – με την απόλυτη κατανόηση και τρυφερότητα που ξεπερνά τη γλώσσα. Το να βρίσκομαι πάνω στο άλογό μου λειτουργεί θεραπευτικά και με εμπνέει να συνεχίσω να παλεύω για την προστασία των πλασμάτων αυτών, με ό,τι κάνω».

Η Στέλλα Μακαρτνεϊ επέλεξε την Κένταλ Τζέννερ χάρη στην αγάπη που μοιράζονται για τα άλογα. Η τελευταία, άλλωστε, κάνει ιππασία από τα 10 της χρόνια, ενώ διαθέτει το δικό της ράντσο.

Jenny.Gr

«Μπορείτε να δείτε πόσο άνετα αισθάνεται μαζί τους, κι εκείνα μ’ αυτήν», συνέχισε η Μακάρτνεϊ.

Η Κένταλ αποκάλυψε ότι μεγαλώνοντας, είχε δεθεί πολύ με ένα άλογο ονόματι Λέιντιμπαγκ. «Πάντα θα έχω ένα ξεχωριστό μέρος για εκείνη, στην καρδιά μου. Μου δίδαξε τόσα, σε τόσο μικρή ηλικία», είπε.

«Κι η Ντιάντρα, ένα από τα άλογά μου, επιδρά πάνω μου με έναν μοναδικό τρόπο. Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.