ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μπέλα Χαντίντ ως A.I. εξωγήινη στη νέα καμπάνια της Heaven by Marc Jacobs


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μπέλα Χαντίντ ως A.I. εξωγήινη στη νέα καμπάνια της Heaven by Marc Jacobs
Marc Jacobs
Η Μπέλα Χαντίντ είναι εκπλητική ως εξωγήινος στη νέα καμπάνια της Heaven by Marc Jacobs

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ μεταμορφώθηκε σε μια εξωγήινο, εμπνευσμένη από την τεχνητή νοημοσύνη, για την τελευταία καμπάνια της Heaven by Marc Jacobs, φωτογραφημένη από την Σαρλίν Τζέικομπς, με styling της Ντανιέλ Έμερσον. Μια πολύ δημιουργική φουτουριστική καμπάνια, που σου «σηκώνει» και λίγο την τρίχα.

Η Fall 2023 καμπάνια παρουσιάζει την signature μπότα Kiki Boot, αλλά αυτή τη φορά μαζί με ready to wear ρούχα και αξεσουάρ, υπό τους σχεδιαστικούς κώδικες της πολυαγαπημένης και ενδιαφέρουσας Kiki Boot. Τα κομμάτια απαρτίζονται από tops, mini φούστες και τσάντες σε σατέν και παρουσιάζουν την εξέλιξη του διάσημου κουμπώματος της Kiki.

Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει δημιουργικές συνεργασίες με την Νεοϋορκέζα καλλιτέχνη Ερί Ουακιγιάμα, την σχεδιάστρια Λίνζ Σέλντον, μαζί με τoν tattoo artist Κίγκαν Ντακάρ. Η Ουακιγιάμα είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεται με την Heaven by Marc Jacobs.

Η συλλογή θα είναι είναι διαθέσιμη σε baby pink και μαύρο σατέν αυτό τον μήνα στο site του Marc Jacobs και της Dover Street Market.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.