ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ντούα Λίπα: Οι πλατφόρμες που την φέρνουν πιο κοντά στον Θεό είναι Marc Jacobs


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2023

Ντούα Λίπα: Οι πλατφόρμες που την φέρνουν πιο κοντά στον Θεό είναι Marc Jacobs
Instagram/dualipa
Οι πλατφόρμες της Ντούα Λίπα είναι μεγαλύτερες από το ίδιο της το κεφάλι

Η Ντούα Λίπα τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να ενθουσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές ή έστω να μας κρατάει σε μια εγρήγορση για το τι θα επιλέξει να φορέσει την επόμενη φορά. Αρκετά από τα σύνολά της θα μπορούσαν να φορεθούν από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους -όπως εσύ και εμείς- αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα, τα οποία υπάρχουν μόνο για λόγους εντυπωσιασμού ή μιας εξαιρετικά ιδιαίτερης περίστασης.

Το τελευταίο λοιπόν στιλιστικό της «κατόρθωμα» είναι τα παπούτσια με της τόσο μεγάλες πλατφόρμες, που λογικά μόλις τα φορέσεις παθαίνεις ακροφοβία και ας μην είχες πριν. Η φωτογραφίες της στο Instagram το αποδεικνύουν περίτρανα. Σε μια -από ότι φαίνεται- παρορμιτική φωτογράφιση, η Ντούα φαίνεται να φοράει ένα mini ασπρόμαυρο φόρεμα ή playsuit, μαζί με 90’s γυαλιά ηλίου και μεγάλους ασημένιους κρίκους στα αυτιά. Οι πλατφόρμες εκτός από μεγάλο εκτόπισμα, είναι και επώνυμες. Είναι οι Marc Jacobs Kiki platform boots με ύψος 18cm.

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε caption «Όσο πιο ψηλό το τακούνι, τόσο πιο κοντά στον Θεό». Το πρόβλημα είναι μην πέσεις από το 18ποντο και βρεθείς αγκαλιά με τον Θεό, αλλά έχει μια βάση το caption της. Εκτός όμως από την Ντούα υπάρχουν και άλλες celebrities που τόλμησαν να φορέσουν τις θεόρατες πλατφόρμες, όπως η Κένταλ Τζέννερ, η Κέιτ Μος και η Νίκι Μινάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.