ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Simone Rocha x Jean Paul Gaultier: Η 5η guest σχεδιάστρια της couture συλλογής αποκαλύφθηκε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Σεπτεμβρίου 2023

Simone Rocha x Jean Paul Gaultier: Η 5η guest σχεδιάστρια της couture συλλογής αποκαλύφθηκε
Instagram/jeanpaulgaultier
Η συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Jean Paul Gaultier θα σχεδιαστή από την ταλαντούχα Simone Rocha

Η Simone Rocha τελικά θα είναι αυτή που θα αναλάβει τον ρόλο του 5ου guest σχεδιαστή για την συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Jean Paul Gaultier. Η Κινεζό-Ιρλανδή σχεδιάστρια μόδας θα ακολουθήσει μετά τους Ζουλιέν Ντοσενά του Rabanne, τον Χάιντερ Άκερμαν, τον Ολιβιέ Ρουστέν του Balmain, τον Γκλεν Μάρτενς και την creative director της Sacai.

Η συνεργασία δημοσιοποιήθηκε από την ίδια την Rocha μέσα από ένα Instagram story, στο οποίο ανέβασε μια φωτογραφία από ένα μπουκέτο λουλούδια με ένα υπογεγραμμένο σημείωμα από τον Ζαν Πολ Γκοτιέ με συγχαρητήρια για το show της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και έναν υπαινιγμό για την επικείμενη συνεργασία τους στο Παρίσι.

Η Rocha έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο της μόδας με ένα show στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με το Fashion East, την ίδια χρονιά που αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό του Central Saint Martins. Το στιλ της είναι χαρακτηριστικό με τόνους ρομαντισμού και θηλυκότητας, ενώ πάντα υπάρχει μια μικρή dark πινελιά. Έχει συνεργαστεί με την Moncler και την H&M, ενώ η couture συλλογή της για τον Jean Paul Gaultier θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2024. Αναμένουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.