ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Sloggi: Εσώρουχα με αληθινά positive vibes


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Sloggi: Εσώρουχα με αληθινά positive vibes
Κάνε reset και recharge με την επαναστατική σειρά αυτοφροντίδας EVER Infused

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και τρέχει με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αξίζει κάποιες στιγμές να πατάς ένα “pause” για να πάρεις μια ανάσα και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Σύμφωνα με έρευνες, το 53% των γυναικών που ανήκουν στην Gen Z, νιώθουν έντονο στρες στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, βάζοντας την ψυχική τους υγεία και το wellbeing ως τη νούμερο 1 προτεραιότητά τους.

Τι σημαίνει όμως για σένα wellbeing; Να κοιμάσαι νωρίς; Να πίνεις πολύ νερό; Να κάνεις το δικό σου skin care routine; Όποια κι αν είναι για σένα η απάντηση, το κλειδί για ένα σωστό wellbeing είναι η αυτοφροντίδα, η φροντίδα του εαυτού σου δηλαδή! Αυτή τη σεζόν (AW23), η αυτοφροντίδα έρχεται με την ολοκαίνουρια σειρά εσωρούχων EVER Infused του sloggi που φέρνει την επανάσταση στη μόδα και στα εσώρουχα, αφού σου χαρίζει στιγμές ευεξίας και spa… ενώ τη φοράς!

Jenny.Gr

Η πρωτοποριακή σειρά EVER Infused έρχεται για να σου φέρει έναν αέρα ανανέωσης και να διώξει μακριά κάθε αρνητικό vibe και άγχος της καθημερινότητας. Τα νέα επαναστατικά αυτά υφάσματα από ειδική πλέξη, είναι εμπλουτισμένα με ευεργετικά συστατικά, που κάθε σεζόν, θα ανανεώνονται. Για τη σεζόν που ξεκινά, τα υφάσματα είναι εμπλουτισμένα με εκατομμύρια μικροκάψουλες Aloe Vera και CBD, τα οποία απελευθερώνονται αργά στο δέρμα ενώ τα φοράς, προσφέροντας όλες τις ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες αντίστοιχα.

Μιλάμε για συστατικά που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν στον χώρο της υγείας και της ευεξίας και τα οποία θα συνεχίζουν να χαρίζουν στο δέρμα σου positive vibes, χαλάρωση, ενυδάτωση και άνεση όλη μέρα, ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα (τουλάχιστον 20). Είναι τα πιο απαλά υφάσματα που θα μπορούσες φορέσεις, και θες να μάθεις και το κερασάκι στην τούρτα; Διαθέτουν πιστοποίηση Global Recycled Standard (GRS).

Η σειρά έχει να σου προσφέρει πολλές διαφορετικές stylish προτάσεις, ξεκινώντας με σουτιέν χωρίς μπανέλα, εφαρμοστά εσώρουχα που αναδεικνύουν τα σημεία που θέλεις, κολάν, μακρυμάνικα crop top, αλλά και κουκούλα, για στυλ και άποψη, από την κορυφή ως τα νύχια.

Ετοιμάσου να υποδεχτείς τη νέα σειρά EVER Infused και μαζί με αυτήν να καλωσορίσεις μια νέα εποχή wellbeing για το σώμα και τη διάθεσή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS