ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάιλι Μινόγκ στην καμπάνια του Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier, σαν μοντέρνο pin-up girl


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Οκτωβρίου 2023

Η Κάιλι Μινόγκ στην καμπάνια του Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier, σαν μοντέρνο pin-up girl
Όταν συνδυάζεις pop κουλτούρα και θηλυκότητα, σίγουρα μιλάς για την Κάιλι Μινόγκ

Το luxury brand αξεσουάρ Jimmy Choo είχε ανακοινώσει την επικείμενη συνεργασία του με τον γαλλικό οίκο μόδας Jean Paul Gaultier τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα η επίσημη καμπάνια αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας βγήκε στο φως.

Η καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη διεθνή star Κάιλι Μινόγκ στοχεύει να συγχωνεύσει τις δύο δημιουργικές ταυτότητες και γεννήθηκε από το κοινό όραμα της θηλυκότητας, της ενδυνάμωσης και της αυτοπεποίθησης. Η συλλογή ξεκάθαρα έχει αναφορές από παλαιότερα κομμάτια και των δύο αυτών brand-θρύλων της μόδας. Στην καμπάνια βλέπουμε την Κάιλι να φωτογραφίζεται με τα κομμάτια της συλλογής και να μεταμορφώνεται σε ένα μοντέρνο pin-up girl.

«Η μόδα για μένα είχε να κάνει πάντα με συνεργασίες ανάμεσα σε δημιουργικά μυαλά που ταυτίζονται και με την αγνή προσωπική έκφραση. Ο Jean Paul Gaultier και ο Jimmy Choo υπήρξαν συνοδοιπόροι στο fashion ταξίδι μου και είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω και με τους δύο, ώστε να γιορτάσουμε αυτή την απίθανη συνεργασία» αναφέρει η Κάιλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.