ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mugler SS24: Μία ταινία μικρού μήκους για τη μεταμόρφωση των μοντέλων σε πλάσματα της θάλασσας


JTeam

24 Οκτωβρίου 2023

Mugler SS24: Μία ταινία μικρού μήκους για τη μεταμόρφωση των μοντέλων σε πλάσματα της θάλασσας
Ούτε γοργόνες, ούτε Σειρήνες: Οι μούσες του Mugler είχαν κάτι διαφορετικό

Τι κάνεις για να ξεπεράσεις ένα fashion show στην Εβδομάδα Μόδα Παρισιού, όπου περπάτησαν οι Ιρίνα Σάικ, Εύα Χερτζίγκοβα και Ντομινίκ Τζάκσον; Μπορείς, άραγε, ή αυτό θα είναι το peak σου; Αν είσαι o καλλιτεχνικός διευθυντής του Mugler, Κέισι Καντγουάλαντερ, και μπορείς, και το καταφέρνεις.

Για τη συλλογή SS24, ο Καντγουάλαντερ μεταμόρφωσε τις μούσες του οίκου, Παλόμα Έλσεσερ, Τζιλ Κορτλέβ, Άνοκ Γιάι και Άντζελα Μπασέτ, σε πλάσματα της θάλασσας.

Χωρίς να έχουν καμία σχέση με τη γλοιώδη και κάπως ανατριχιαστική πλευρά του ωκεανού, μακριά φτερά από σιφόν ξεπρόβαλλαν πίσω από τα μοντέλα σαν πλοκάμια, ενώ looks που έμοιαζαν με δεύτερο δέρμα, μάλλον φτιαγμένα από κρυστάλλινα θραύσματα - τα οποία θύμιζαν τις δημιουργίες του Mugler από το 1992 - αναπηδούσαν και ταλαντεύονταν στην πασαρέλα με κάθε βήμα.

Το Dazed μπήκε στα παρασκήνια του Mugler SS24 και μας το δίνει όλο, με μία ταινία μικρού μήκους. Ο Καντγουάλαντερ και οι μούσες του, δείχνουν τις στιγμές που οδήγησαν στο σόου - από το πώς θα έκαναν τα looks να κινούνται σαν νερό, μέχρι το πώς τα ρούχα έκαναν τα μοντέλα να αισθάνονται, αλλά και το πώς είναι να περπατάς για έναν τόσο εμβληματικό οίκο, που αναστήθηκε για μια νέα εποχή.

Δες το παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.