ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε -κυριολεκτικά- τις πιτζάμες της για την προώθηση της Barbie


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Νοεμβρίου 2023

Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε -κυριολεκτικά- τις πιτζάμες της για την προώθηση της Barbie
GETTY IMAGES
Η Μάργκο Ρόμπι πήρε κυριολεκτικά την έννοια του pajama look και φόρεσε τις πιτζάμες της για την προώθηση της Barbie

Η Μάργκο Ρόμπι «ξανάπιασε δουλειά» μετά τη λήξη της SAG Strike στο Χόλιγουντ και ξεκίνησε και πάλι την προώθηση της ταινίας της Barbie, με looks τα οποία θυμίζουν την θρυλική κούκλα. Η Μάργκο λοιπόν βρέθηκε σε μια ειδική προβολή της ταινίας αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου μίλησε μαζί με την σκηνοθέτη της Barbie, Γκρέτα Γκέργουικ και την συμπρωταγωνίστριά της, Αμέρικα Φερέρα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Το look της προφανώς και παρέπεμπε στην κούκλα, ήταν ροζ, γλυκό, θηλυκό και με μια πινελιά sexiness. Η Μάργκο επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι παλ ροζ κρεπ πιτζάμες από ένα ουκρανικό brand, που ονομάζεται Sleeper, με πούπουλα στα τελειώματα των μανικιών και όπως και στα μπατζάκια. Πήρε κάπως κυριολεκτικά τον όρο pajama look; Ίσως, αλλά μας άρεσε πολύ. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολο με μια ροζ πλεκτή τσάντα, ροζ peep-toe mules custom Manolo Blahnik και ροζ πεντικιούρ.

Η ιδέα να φοράς πιτζάμες εκτός σπιτιού είναι αρκετά θελκτική, αρκεί οι πιτζάμες να μοιάζουν σαν και τις Μάργκο, ακόμα και χωρίς τα πούπουλα. Μπορείς να της φορέσεις ακόμα και με sneakers ή με ένα ζιβάγκο από μέσα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.