ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Στιλάτη ακόμα και στον ύπνο; 5 πιτζάμες που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Στιλάτη ακόμα και στον ύπνο; 5 πιτζάμες που θα λατρέψεις
Instagram/alisontoby
Μας αξίζει να είμαστε στιλάτες ακόμα και στον ύπνο

Είναι φθινόπωρο και όλοι έχουμε μπει για τα καλά στους ρυθμούς της νέας σεζόν. Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνουν στη δουλειά τους -τουλάχιστον- 5 ημέρες την εβδομάδα. Εκτός από την εργασία μας όμως, υπάρχουν και λοιπές υποχρεώσεις, όπως supermarket, γιατροί, παιδιά, χόμπι, έξοδοι με φίλους και ούτω καθεξής. Τις περισσότερες ώρες της εβδομάδας λοιπόν είμαστε εκτός σπιτιού και όταν είμαστε σπίτι, όλο και κάποια δουλειά θα κάνουμε. Συγνώμη, αλλά μας αξίζει λίγη ξεκούραση και πολυτέλεια. Πότε,στον ύπνο; Φυσικά!

Και γιατί να μην φορέσεις μια ολοκαίνουργια, καθαρή και στιλάτη πιτζάμα για να πέσεις στο κρεβάτι σου με τα καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια; Μπορεί να είναι ψυχολογικό, αλλα κοιμάσαι καλύτερα. Επίσης αν έχεις μια Κυριακή ή ένα Σάββατο να κάτσεις στο σπίτι, κάτσε με τις πιτζάμες. Ναι, φόρα τις καινούριες σου πιτζάμες και απόλαυσε μια μέρα χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αν σου άρεσε η ιδέα, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τις 5 πιο στιλάτες πιτζάμες του φθινοπώρου και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. H&M - Με τύπωμα καρδιά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. DKNY - Έγχρωμο Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Bluebella - Ροζ Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Answear - Βαμβακερό σετ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. H&M - Καρό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.