ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος πραγματοποίησε ένα festive gathering στο showroom του brand ΖΟΕΚ στην Κηφισιά


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

Η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος πραγματοποίησε ένα festive gathering στο showroom του brand ΖΟΕΚ στην Κηφισιά
panoulis photography
Με εορταστική διάθεση και Christmas vibes, η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος υποδέχτηκε για πρώτη φορά αγαπημένους φίλους, δημοσιογράφους, στυλίστες, influencers καθώς και editors γυναικείων περιοδικών μόδας και digital μέσων, στο δικό της χώρο στην Κηφισιά, στο cosy showroom του brand ZoeK

Για τη σεζόν FW23, τo brand ZoeK παρουσιάζει τη συλλογή «Always and Forever». Τα unique jackets της Ζωής Κέρος εμπνεύστηκαν για μια ακόμη φορά από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι του brand στο χώρο της μόδας. Φέτος, όμως, η συλλογή αποκτά νέα διάσταση, εμπλουτιζόμενη με jackets από οικολογική γούνα, βελούδινες υφές και κοτλέ biker jackets. Κάθε κομμάτι στη συλλογή αποπνέει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας, δημιουργώντας έναν κρίκο μεταξύ του χθες και του αύριο.

Jenny.Gr
panoulis photography

Η FW23 συλλογή είναι διαθέσιμη στο showroom στην Κηφισιά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand (www.madebyzoek.com), καθώς και στα πολυκαταστήματα attica Golden Hall και attica City Link.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS