ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Pe-Spring 2024 καμπάνια της Bottega Veneta με τον A$AP Rocky είναι ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ο Μάθιου Μπλέιζ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Δεκεμβρίου 2023

Η Pe-Spring 2024 καμπάνια της Bottega Veneta με τον A$AP Rocky είναι ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ο Μάθιου Μπλέιζ
Instagram/asaprocky
Η Bottega Veneta στη νέα της καμπάνια έγραψε ιστορία

Ο A$AP Rocky, ο πατέρας των παιδιών της Ριάνα και διάσημος ράπερ, πρωταγωνιστεί στη Pre-Spring 2024 καμπάνια του οίκο μόδας Bottega Veneta. Μιας καμπάνιας εξαιρετικά έξυπνης και διαφορετικής, όσο και η ιδιοφυΐα του Μάθιου Μπλέιζ, του creative director της Bottega Veneta.

Ο Μάθιου Μπλέιζι και ο A$AP Rocky γνωρίζουν για τους παπαράτσι και την εμμονή τους με τους celebrities. Αυτή ακριβώς την εμμονή -και την καλή τους δουλειά- εκμεταλλεύτηκε το δίδυμο και έβγαλε την καμπάνια του οίκου. Οι φωτογράφοι κυνηγούσαν το ράπερ. Ο ράπερ ποτέ δεν είχε πρόβλημα μαζί τους, αρκεί να έδειχναν τις καλές γωνίες του. Οπότε ο A$AP Rocky ντυνόταν από πάνω μέχρι κάτω με ρούχα της Bottega Veneta για να πάει στο γυμναστήριο, να κάνει τα ψώνια του και άλλες καθημερινές ασχολίες και οι παπαράτσι έκαναν απλά τη δουλειά τους. Στη συνέχεια ο Μάθιου Μπλέιζ αγόρασε τα δικαιώματα αυτών των φωτογραφιών και της έκανε μια από τις πιο έξυπνες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ στη μόδα. Δυναμική, ρεαλιστική, σύγχρονη καμπάνια, που σπάει τα στερεότυπα.

Το μοντέλο Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται επίσης στη καμπάνια μαζί με τον σκύλο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.