ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μπέλα Χαντίντ: Φοράει «Απολύτως τίποτα» στο πρώτο της εξώφυλλο μετά το μεγάλο διάλειμμα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιανουαρίου 2024

Μπέλα Χαντίντ: Φοράει «Απολύτως τίποτα» στο πρώτο της εξώφυλλο μετά το μεγάλο διάλειμμα
Instagram/bellahadid
Όταν η Μπέλα Χαντίντ αποφασίζει να επιστρέψει στη μόδα, το κάνει με θόρυβο

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ απέχει από τον χώρο της μόδας τον τελευταίο χρόνο για λόγους υγείας. Στο τέλος Αυγούστου μοιράστηκε με τους ακολούθους της και κατ’ επέκταση με όλους μας πως η υγεία της είναι καλύτερα και ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονική ζωή της, ύστερα από 100 μέρες εντατικής θεραπείας. Μετά την πρώτη της street style στιγμή, λοιπόν, και τελευταία για το 2023, η Μπέλα σχεδιάζει το μεγάλο το comeback της και ως γνωστόν η 27χρονη δεν απογοητεύει ποτέ.

Με cover επανήλθε η Μπέλα και μάλιστα στο Perfect Magazine, διαλέγοντας η ίδια την ομάδα της και διευθύνοντας την φωτογράφιση. Η έμπνευση για το εξώφυλλο ήταν ξεκάθαρα μια φωτογραφία της Ντέμπι Χάρι από το 1978, η οποία φορούσε την αφίσα ενός event ως φόρεμα. Το poster που επέλεξε η Μπέλα όμως είχε ένα μήνυμα πάνω, που έλεγε «Τίποτα απολύτως. Τίποτα. Απολύτως». Βαθύ; Ίσως. Μας άρεσε; Πολύ.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.