ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια της DSquared2 - «Τι γίνεται όταν ζητάς σε έναν πορνοστάρ να υποδυθεί έναν ρόλο;»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Φεβρουαρίου 2024

Η νέα καμπάνια της DSquared2 - «Τι γίνεται όταν ζητάς σε έναν πορνοστάρ να υποδυθεί έναν ρόλο;»
DSquared2
Εμπνευσμένοι από την βιομηχανία ταινιών για ενηλίκους, το σχεδιαστικό δίδυμο DSquared2 μαζί με την Νάντια Λι Κοέν δημιούργησαν μια ενδιαφέρουσα καμπάνια

«Τι γίνεται όταν ζητάς σε έναν πορνοστάρ να υποδυθεί έναν ρόλο;». Αυτή ακριβώς ήταν η ερώτηση που φύτεψε τον σπόρο τους DSquared2, ώστε να δημιουργήσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες καμπάνιες της σεζόν. Φυσικά βοήθησε και το γεγονός ότι φωτογράφος ήταν η διάσημη και ταλαντούχα Νάντια Λι Κοέν. Αντλώντας έμπνευση από την ακμάζουσα βιομηχανία πορνό της δεκαετίας του ‘90, η νέα καμπάνια ss 2024 αποτυπώνει στον φακό της Κοέν την επιρροή των ηδονιστικών λόφων του Χόλιγουντ.

Jenny.Gr
DSquared2

Το Δελτίο Τύπου ξεκινά με τη φράση «Η αυθεντικότητα ήταν το κλειδί» και συνεχίζει «Επίτηδες δώσαμε στους ηθοποιούς τις ατάκες τους το πρωί του γυρίσματος, διότι ακριβώς αυτό θα γινόταν σε μια ταινία για ενήλικες τη δεκαετία του ΄90. Αυτό φυσικά οδήγησε σε αδέξια πολυάριθμα λάθη, πράγμα το οποίο -για μένα- έκανε το όλο εγχείρημα ακόμα πιο γοητευτικό».

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μια σειρά από ταινίες με ιδιαίτερο χιούμορ, γραμμένες από τον Ντέιβιντ Όουεν. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν η Νατάσα Βοϊνόβιτς, μοντέλο από τη Βοσνία και ο Τόνι Γουόρντ, μοντέλο και πρώην σύντροφος της Μαντόνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.