ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Met Gala 2024: Η ανακοίνωση των Co-Chairs με fake group chat και το dress code


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2024

Met Gala 2024: Η ανακοίνωση των Co-Chairs με fake group chat και το dress code
SPLASH via Ideal Image
Η Vogue ανακοίνωσε τους Co-Chairs και το dress code μέσω ενός fake group chat στο Instagram

Εχθές η Vogue ανακοίνωσε τους co-chairs του 2024 Met Gala, ένα ειλικρινά κάπως παράξενο μείγμα fashion icons και celebrities. Η ομάδα, που αποτελείται από τη Ζεντάγια, τον Bad Bunny, τον Κρις Χέμσγουορθ και την Τζένιφερ Λόπεζ, μοιάζει να επιλέχθηκε τυχαία -αν εξαιρέσουμε τη Ζεντάγια- αλλά ακόμα πιο αντισυμβατικός ήταν ο τρόπος που επικοινωνήθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων. Όχι ότι δε μας άρεσε και δεν ήταν εμπνευσμένος, αλλά ένα fake group chat δεν είναι και τόσο «Vogue».

Το post που αναρτήθηκε στο Instagram account του περιοδικού ξεκινάει ως εξής: Η Άννα Γουίντουρ στέλνει ένα «Γεια σας» σε ένα κενό chat χωρίς να φαίνονται οι συμμετέχοντες και τους ρωτάει εάν είναι ελεύθεροι τη Δευτέρα 6 Μαΐου. Οι απαντήσεις έρχονται βροχή και οι συμμετέχοντες στο chat προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει το θέμα «the Garden of Time». Στο τέλος η Άννα Γουίντουρ μας ενημερώνει για το τι είναι αυτή η ομάδα με το να αλλάξει το όνομα του group chat σε «Met Gala 2024 Co-Chairs».

Το caption του post λέει «Αυτή τη χρονιά το Met Gala -το οποίο γίνεται για όφελος του Met Museum- θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου και θα τιμήσει την ανοιξιάτικη έκθεση του The Costume Institute ‘Sleeping Beauties: Reawakening Fashion’. Ο Bad Bunny, ο Κρις Χέμσγουορθ, η τζένιφερ Λόπεζ, η Ζεντάγια και η Άννα Γουίντουρ θα είναι οι επίσημη co-chairs αυτής της χρονιάς, ενώ οι επίτιμοι chairs της βραδιάς θα είναι ο creative director της Loewe, Τζόναθαν Άντερσον και ο TikTok CEO, Σόου Ζι Τσόου. Παράλληλα με την προαναφερθείσα έκθεση, το dress code θα είναι το ‘The Garden of Time’»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.